«

»

MEVA: AluFiX L – cofrajul ideal pentru diafragme si plansee usor, multifunctional, rezistent, sigur!

Share

meva feb foto 1

Fie ca e vorba de constructii mici sau mari, AluFix L – sistemul de cofraj de diafragme usor la un pret convenabil – constituie solutia ideala pentru orice constructor. Sistemul AluFix L poate fi utilizat pentru diverse tipuri de lucrari: constructii civile, lucrari de renovare, consolidare, extindere, constructii agricole, lucrari de infrastructura, constructii edilitare. Proiectat dupa standardele germane, sistemul ofera maxima siguranta, un raport imbatabil de calitate-pret, avantaje pentru reducerea timpilor de lucru si a costurilor:

• Extrem de usor: rama din profile de aluminiu permite montajul manual.

• Multifunctional: usor de manevrat, prin urmare ideal pentru diafragme si plansee; este conceput special pentru domenii diferite de utilizare. Seturile de cofraje disponibile in mai multe variante de inaltimi permit reducerea suprainaltarilor, ancorajelor si zonelor de compensare. Totul se deruleaza mai rapid: proiectarea, cofrarea si decofrarea.

• Rezistent si robust: ramele vopsite in camp electrostatic sunt rezistente la zgarieturi si lovituri iar profilele inchise le asigura o rigiditate sporita si o durata de viata mai mare.

• Usor de curatat: stratul protector al ramelor impiedica aderenta betonului permitand o curatare rapida si usoara.

• Rapid: accesoriile se monteaza simplu si rapid pe profilele multifunctionale sau pe traverse fara alte piese suplimentare.

• Sigur: conceput la standardele cele mai inalte, se monteaza in deplina siguranta.

 

Contact:
MEVA Sisteme de cofraje SRL
Drum de Centura Chitila-Rudeni
RO-077460 Rudeni, Ilfov
Tel. +40 21 2066460
Fax +40 21 2066461

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 100 – ianuarie-februarie 2014, pag. 45

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/02/07/meva-alufix-l-cofrajul-ideal-pentru-diafragme-si-plansee-usor-multifunctional-rezistent-sigur/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.