«

»

A XXIV-a Conferinta Nationala a Asociatiei Inginerilor Proiectanti de Structuri (AICPS)

Share

SIGLA AICPS

ASOCIATIA INGINERILOR CONSTRUCTORI PROIECTANTI DE STRUCTURI (A.I.C.P.S)

anunta organizarea:

CELEI DE A XXIV-a CONFERINTE NATIONALE A.I.C.P.S

 ZILELE: JOI 22 MAI 2014 si VINERI: 23 MAI 2014
Locatia World Trade Center – HOTEL PULLMAN – Bucuresti – Sala New York

 

TEMA CONFERINTEI:

„PROIECTAREA STRUCTURILOR PENTRU CONSTRUCTII IN LUMINA NOILOR NORME SI RIGORILE ACESTORA”

 

JOI – 22 MAI 2014 – 9.00-15.30 – Prezentari tehnice i stiintifice

Prezentari tehnice si stiintifice

TITLURILE SI AUTORII lucrarilor, precum si titlurile profesionale ale celor care se doresc sa prezinte comunicari la Conferinta Nationala A.I.C.P.S., va rugam sa ne fie transmise pana la data de 8 APRILIE 2014 prin e-mail: office@aicps.ro;

Prezentarea completa, va fi inclusa in Revista A.I.C.P.S., care se va distribui in cadrul Conferintei,
termenul de transmitere a articolelor pentru publicare in Revista este: 14 APRILIE 2014.

Articolele pentru prezentarea in POWER POINT se vor trimite pe CD si prin e-mail: office@aicps.ro pana la data de 15 MAI 2014.

 

VINERI – 23 MAI 2014:

9.00-12.30

•  Acordarea PREMIILOR A.I.C.P.S

•  Acordarea Diplomei i Medaliei Dr.Ing. PETRU VERNESCU

•  Acordarea DIPLOMELOR OPERA OMNIA

•  Acordarea PREMIILOR SIKA-AICPS

•  Acordarea PREMIILOR RADU AGENT

•  Activitatea A.I.C.P.S

 

ACORDAREA PREMIILOR A.I.C.P.S

Va informam in cele ce urmeaza cu privire la hotararea Consiliului de Conducere AICPS de a se acorda si in anul 2014 PREMIILE ASOCIATIEI INGINERILOR CONSTRUCTORI PROIECTANTI DE STRUCTURI (A.I.C.P.S)

Regulamentul privind desfasurarea concursului pentru acordarea premiilor poate fi obtinut de la AICPS prin email: office@aicps.ro; sau de pe site-ul: www.aicps.ro (http://www.aicps.ro/articol.php?id=4)

Va rugam sa transmiteti inscrierile la concurs PREMII AICPS pana la 8 aprilie 2014, pe adresa A.I.C.P.S: Sos.PANDURILOR nr.94, corp.B, et.1, incinta AEDIFICIA CARPATI, sect.5, Bucuresti,
tel/fax: 021/412.02.04, e-mail: office@aicps.ro;

Prezentarea documentatiei (art.7) in fata juriului, se va face esalonat pe baza unei programari incepand cu 8 aprilie 2014.

Prezentarea sintetica a lucrarii pentru a fi publicata in REVISTA A.I.C.P.S. care se va distribui la Conferinta Nationala, va rugam sa ne fie transmisa pana la 14 Aprilie 2014.

Consiliul de Conducere A.I.C.P.S., va invita sa participati la acest concurs pentru a se prezenta public lucrarile Dvs. deosebite si de a se face cunoscut nivelul ridicat al capacitatii Dvs. profesionale si calitatea proiectelor elaborate.

 

ACORDAREA Diplomei si Medaliei dr. ing. PETRU VERNESCU

Se va acorda si in acest an UN PREMIU SPECIAL DR.ING. PETRU VERNESCU pentru o lucrare a tinerilor ingineri pana in 38 ani . Asteptam cu interes inscrierile Dvs., pana la data de 8 aprilie 2014, asteptam TITLUL SI AUTORII proiectului inscris la PREMIUL SPECIAL DR.ING. PETRU VERNESCU.

 

ACORDAREA DIPLOMELOR OPERA OMNIA

Pentru activitate indelungata si meritorie privind proiectarea structurilor pentru constructii, promovarea stiintei si tehnicii structurilor pentru constructii si contributii meritorii la activitatea A.I.C.P.S., Consiliul de Conducere AICPS, va acorda DIPLOME OPERA OMNIA, cu ocazia celei de a XXIV-a CONFERINTE NATIONALE.

Sefii filialelor AICPS, societatile de proiectare si membrii AICPS sunt rugati sa transmita pana la 8 aprilie 2014 in scris, prin fax: 021.412.02.04 sau email: office@aicps.ro sau la sediul AICPS, propuneri pentru acordarea DIPLOMELOR OPERA OMNIA.

 

Pentru ACORDAREA PREMIILOR SIKA-AICPS se vor trimite propuneri pana la data de 8 aprilie 2014.

 

Pentru ACORDAREA PREMIILOR „RADU AGENT” dl. arh. DAN AGENT va trimite propunerile premiilor RADU AGENT la A.I.C.P.S. pana pe data de 8 aprilie 2014.

 

EXPOZITIE

Cu ocazia desfasurarii celei de-a XXIV-a Conferinte Nationale a A.I.C.P.S.in data JOI 22 MAI 2014 si VINERI 23 MAI2014 (pe parcursul celor doua zile), A.I.C.P.S. va organiza o mini-expozitie de proiecte, lucrari de constructii deosebite executate, materiale de constructii, software pentru constructii, edituri de carti si reviste tehnice.

Societatile de proiectare, societatile de constructii, furnizorii de materiale, furnizorii de programe IT, software pentru construcṭii, edituri de carti si reviste, se pot inscrie, in baza unui contract de sponsorizare catre AICPS.

AICPS va pune la dispozitie mese de expunere pentru : cataloage, prospecte, CD-uri, publicatii, flyere etc.

INSCRIERILE se pot face pana la 8 aprilie 2014.

 

INFORMATII:

Informatii suplimentare privind prezentarea lucrarilor, acordarea premiilor, organizarea expozitiei, inscrieri sponsori etc., se pot obtine de la secretariatul A.I.C.P.S.:
Sediul: Sos. PANDURI nr.94, corp.B, et.1, camera 19 (incinta AEDIFICIA CARPATI) sect.5, Bucuresti
Tel./Fax.: (021) 412.02.04; Mobil: 0788.35.96.96
Email: office@aicps.ro
www.aicps.ro

PARTICIPAREA LA CEA DE A XXIV-A CONFERINA NAIONALA A.I.C.P.S. ESTE GRATUITA!

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/03/05/a-xxiv-a-conferinta-nationala-a-asociatiei-inginerilor-proiectanti-de-structuri-metalice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.