«

»

ALUPROF: Pereti despartitori ignifugi certificati EI 120 MB-118EI

Share

aluprof februarie foto 2Peretii ignifugi certificati MB-118 EI sunt utilizati la realizarea partitiilor ignifuge cu clasa de rezistenta la foc de EI 120. Sistemul este clasificat ca fiind fara raspandire a focului la incendiu (NRO). Structura sa este tehnic conectabila la un sistem de partitii ignifuge cu usile MB-78EI, avand un numar de componente comune (de tipul cordoanelor de vitrare, insertiilor de racire, benzilor extensibile, etansarilor si a majoritatii accesoriilor) si fiind similara sistemului de baza din punct de vedere al tehnologiilor de productie si instalare.

MB-118EI include profile din aluminiu cu cinci camere etansate cu adancimea de 118 mm. Profilele cu camera interioara, precum si spatiul de etansare dintre ele, sunt umplute cu elemente de protectie impotriva focului. Pe suprafetele exterioare, exista benzi extensibile montate aditional, intreaga structura fiind completata cu accesorii din otel, imbinand ambele parti ale profilelor. Umplerile din compartimentele sistemului MB-118EI pot avea grosimea de 31 – 35 sau 48 – 84 mm.

Datorita compozitiei simetrice, structurile realizate din aceste profile se mentin rezistente la foc in clasa EI 120, indiferent daca sunt expuse la foc din exterior sau din interior.

O caracteristica importanta a functionalitatii acestui grup de partitii o reprezinta posibilitatea instalarii usilor MB-78EI.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 101 – martie 2014, pag. 20

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/03/05/aluprof-pereti-despartitori-ignifugi-certificati-ei-120-mb-118ei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.