«

»

CREATON & ETERNIT: Creativitate – calitate – eficienta

Share

 creaton logo

S.C. CREATON & ETERNIT S.R.L. este o societate romaneasca, ce face parte din grupul belgian ETEX GROUP.

Etex Group este prezenta in 45 de tari de pe 6 continente, incorporand 105 companii cu aproape 20.000 de angajati.

Activitatea firmei este structurata pe 4 divizii:

• acoperisuri (tigla ceramica CREATON si Marley; tigla din beton Euronit; placi fibrociment plate si ondulate Eternit);

• materiale uscate pentru constructii (placi fibrociment fatade Eternit; placi gips-carton Siniat; placi betonita Duropanel);

• materiale pentru izolatie, rezistente la foc, Promat (constructii metalice, tancuri petroliere, tunele etc.);

• pardoseli ceramice.

 

Anul 1884

Originile tiglei CREATON incep in anul 1884, atunci cand in localitatea Wertingen din landul Bavaria (Germania) este infiintata, de catre Alois Berchtold, o fabrica de tigla extrem de moderna pentru acea perioada.

 

Anul 1934

In anul 1934, Anton Ott infiinteaza, in localitatea Autenried din landul Bavaria (Germania), o fabrica de tigla care, ince­pand cu anul 1945, va produce tigla clasica plana (tigla solzi).

 

Anul 1992

Reprezinta anul de nastere al brandului CREATON. La 1 ianuarie 1992 Josef Berchtold GmbH si Ernst Ott GmbH & Co KG – doua societati care au avut o stransa cooperare timp de cateva decenii – au fuzionat creand ceea ce avea sa devina compania CREATON Berchtold & Ott GmbH. Cu acest prilej a luat nastere o marca noua a calitatii si creativitatii.

 

Anul 2005

Producatorul belgian de materiale de constructii Etex a devenit actionar principal la CREATON si, impreuna cu marcile deja incluse in portofoliu, lider incontestabil pe piata acoperisurilor din Germania.

 

Anul 2008

CREATON deschide fabrica din Lenti, Ungaria, unde se produc modelele de tigla presata pentru acoperis „BALANCE“ si „RAPIDO“.

 

Anul 2009

A luat nastere CREATON & Eternit Srl, compania responsabila de distri­butia produselor CREATON si Eternit pe piata interna, dar si pe cea externa, respectiv Romania, Bulgaria si Repu­blica Moldova. Avand in componenta o remarcabila echipa de vanzari, un serviciu de logistica pe masura numelui, precum si calitatea deosebita a serviciilor si produselor comercializate, compania a reusit sa se impuna intr-un timp foarte scurt pe piata invelitorilor din Romania.

 

2014 – an aniversar CREATON

In acest an CREATON sarbatoreste a 130-a aniversare. 130 de ani caracte­rizati de competenta, inovatie si creativitate pe piata tiglelor din argila pentru acoperis. 130 de ani, in decursul carora am creat contacte puternice cu partenerii nostri de afaceri.

Anul 2014 marcheaza pentru CREATON & Eternit Srl si implinirea a 5 ani de activitate in domeniul distributiei materialelor de constructii pentru invelitori, o perioada in care CREATON si-a castigat un loc bine meritat in acest domeniu prin calitatea superioara a produselor si serviciilor oferite si prin gama variata de forme si culori.

 

PROFILUL COMPANIEI

Profilul companiei noastre uneste toata echipa CREATON in jurul filozofiei in care serviciile catre client sunt de cea mai mare importanta. Numele CREATON devine, in acest context, un mesaj de calitate si inovatie. Angajatii nostri extrem de motivati, tehnologia pe care o folosim, relatiile sanatoase cu mediul inconjurator demonstreaza ca am facut foarte mult pentru a ajunge sa satisfacem cerintele unei marci de renume in domeniul acoperisurilor. Vom continua sa ne inscriem pe acest trend de piata si sa demonstram, permanent, calitatea speciala a produselor noastre.

• Toate produsele CREATON ofera caracteristici perfecte si siguranta pentru acoperisuri.

• Politica de investitii orientata catre viitor garanteaza dezvoltarea parteneriatelor si intarirea pozitiei pe piata.

• Calitatea de inalta clasa, consultanta completa si service-ul exemplar sunt esentiale pentru a satisface cerintele clientilor.

• Avand angajati competenti, reusim sa stabilim relatii puternice si durabile cu clientii nostri.

• Acceptam cu incredere concurenta corecta si vrem sa ne diferentiem de ea intr-un mod pozitiv.

• Fiecare angajat se identifica cu obiectivele companiei si aduce contributii active la succesul viitor al acesteia.

• Vom oferi in mod regulat, cu deschidere si onestitate, informatii despre noi, despre activitatile si obiectivele noastre.

• Prin imbunatatirea continua a produselor si proceselor de productie, dar si prin deja recunoscuta putere de inovatie, CREATON e determinat sa ramana fidela viziunii de a „da tonul” pentru „marca acoperisurilor creative”.

Contact:
Creaton & Eternit SRL
B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, România
Tel.: +40 21 26 92 174 | Fax: +40 21 26 92 175
www.creaton.com.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 101 – martie 2014, pag. 14

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/03/05/creaton-eternit-creativitate-calitate-eficienta/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.