«

»

EXPOCONSTRUCT – Expozitie nationala de materiale de constructii, instalatii sanitare, de incalzire, apa si gaz, instalatii electrice, amenajari interioare, tehnologii, echipamente si utilaje folosite in constructii

Share

Editia a XX-a EXPOCONSTRUCT este cel mai important eveniment promotional din Regiunea NE in domeniul materialelor de constructii, instalatiilor sanitare, de incalzire, apa si gaz, instalatiilor electrice, amenajarilor interioare, tehnologiilor, echipamentelor, utilajelor folosite in constructii, la care puteti participa si dumneavoastra apeland la CERTEXPO Bacau.

expobacau foto 1 Organizat in perioada 20 – 23 martie 2014, la Central Plaza Bacau, Expoconstruct isi propune sa reuneasca un numar important de firme, care au ca obiectiv de marketing cresterea volumului afacerilor in judetul Bacau si Regiunea NE.

EXPOCONSTRUCT constituie o buna oportunitate pentru lansarea de noi materiale, tehnologii, echipamente, precum si pentru prezentarea tendintelor legate de design si amenajari interioare.

De asemenea, evenimentul ofera cadrul ideal pentru stabilirea de contacte cu potentiali clienti si consolidarea relatiilor de afaceri existente.

Pe durata celor patru zile ale targului vor fi organizate conferinte, seminarii, workshop-uri, prezentari de firma dedicate vizitatorilor profesionali: constructori, arhitecti, ingineri, reprezentanti ai firmelor de profil, patronate, asociatii profesionale, autoritati, institutii, dar si publicul larg din judetele Regiunii NE.

Detalii privind participarea si rezervarea standului se pot obtine accesand

http://ccibc.ro/events/event/expoconstruct-2014/

sau http://certexpo.ro/index.php?action=targuri&targ=117

CERTEXPO Bacau
Tel.: +40.234.570.010, Fax: +40.234.571.070 / +40.234.576.011
E-mail: ccibc@ccibc.ro sau certexpo@ccibc.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 101 – martie 2014, pag. 61

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/03/05/expoconstruct-expozitie-nationala-de-materiale-de-constructii-instalatii-sanitare-de-incalzire-apa-si-gaz-instalatii-electrice-amenajari-interioare-tehnologii-echipamente-si-utilaje-folosite/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.