«

»

Proiectul „Office IMd Rotterdam” în aprilie, la București

Share

gis reclama martie

În perioada 7-8 aprilie 2014, la București va avea loc cea de-a patra ediție a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură GIS, unde arhitectul olandez Joost Ector va prezenta proiectul „Office IMd Rotterdam”.

Proiectul „Office IMd Rotterdam” a fost pe lista finaliștilor premiilor de design interior LEAF 2013.  Biroul, conceput ca sediu pentru compania de inginerie IMd este o fostă fabrică de oțel de 2014 mp din Rotterdam. Designul interior al clădirii este unul special, care iese foarte mult în evidență. Arhitectul a amenajat unele spații ale clădirii cu locuri de întalnire pentru angajați decorate cu banci pentru picnic, scaune galbene și covoare imprimate cu iarbă și flori. „Este un design neobișnuit pentru o cladire de birouri, dar care are mari avantaje. Utilizatorii sunt în contact permanent atât cu cladirea în sine, cât și unul cu celălalt, ceea ce încurajează întalnirea și implicarea. Oferă, de asemenea, o tensiune spațială optimă: poduri, pasaje subterane și scări pentru a experimenta spațiul și oamenii din diferite perspective. Datorită faptului că nu s-a climatizat toată cladirea, ci doar pavilioanele, consumul de energie a fost, de asemenea, redus la minimum. Proiectul este, astfel, unul extrem de sustenabil, folosindu-se materiale reciclabile, o cladire deja existentă ca temelie și aducând un impuls pozitiv pentru zona înconjuratoare”, a precizat arhitectul olandez Joost Ector pentru site-ul www.ectorhoogstad.com

Joost Ector este Partener şi Design Principal în cadrul biroului independent de arhitectură Ector Hoogstad Architects (EHA), cu sediul în Rotterdam, orașul cu cel mai mare port european și cu cea mai mare densitate de arhitecţi din Olanda. Timp de opt ani, acesta a făcut parte din conducerea BNA (the Royal Institute of Dutch Architects), departamentul din Rotterdam.

Ector Hoogstad Architecten a câștigat, de asemenea, la categoria ‘Refurbishment of the Year’ din cadrul premiilor LEAF 2013, care au fost decernate în septembrie 2013, cu proiectul W-Hal (clădirea departamentului de Inginerie Mecanică) al fostului Colegiul Tehnic din Eindhoven.

La GIS 2014, alături de Joost Ector participă arhitecți și designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, câștigători ai concursurilor internaționale la secțiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidențial, sport, băi și multe altele.

Expoconferința de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier și Iluminat GIS face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF și CONTRACTOR.

Data, locația: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti

Structura evenimentului: expoconferință – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematică

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România

Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX

Partener media principal: Igloo

Partener de comunicare: Zeppelin

Partener Media Online: Spațiul Construit

Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli Magazin, Spa Magazin, Mansarde și Acoperișuri, E-architect, Revista Constructiilor.

Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abplusevents.com

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/03/05/proiectul-office-imd-rotterdam-in-aprilie-la-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.