«

»

ALGABETH pentru constructori si arhitecti

Share

algabeth aprilie foto 1Algabeth are incredere in calitatea materialelor sale
Esti constructor? La noi gasesti resursele de care ai nevoie!

Stim ca, in calitate de constructori, aveti nevoie intotdeauna atat de materiale prefinisate pentru santier, cat si de informatii despre tehnici speciale de montaj si, mai ales, de garantia ca produsul montat v-a fost furnizat conform specificatiilor teh­nice pe care le-ati solicitat.

Cunoasteti, desigur, cat este de dificil ca un material sa ofere estetica si viata lunga, in acelasi timp. Stiti, insa, ca, folosind piatra naturala, nu mai trebuie sa fiti constransi in a face sacrificii in detrimentul frumusetii sau al practicului. Marmura, granitul, travertinul, onixul, bazaltul si alte roci valoroase ofera functionalitate, longevitate, frumusete, eleganta, stil si personalitate oricarui spatiu.

In meseria dumneavoastra, cu siguranta, veti alege in numeroase situatii piatra naturala, ca fiind cea mai buna optiune intr-o serie de aplicatii. Va dovedim ca puteti sa aveti incredere in serviciile noastre. Ramaneti alaturi de noi pentru a avea cele mai bune materiale de constructie si pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi produse, tehnici de lucru, informatii si servicii utile.

 

Algabeth sprijina inovatia arhitecturala
Esti arhitect? Noi iti sprijinim proiectele!

Orice gen de proiecte ati realizat ca arhitect, cu si­guranta piatra naturala s-a numarat printre recomandarile dumneavoastra in repetate randuri si in cele mai variate aplicatii. Nu este, deci, nevoie sa va vorbim despre fiabilitatea, calitatea, estetica si raportul echitabil pret/personalizare pe care vi-l aduce piatra naturala, aceasta veritabila dovada de stil si de grija pentru mediul construit.

Va multumim, asadar, ca faceti parte din comunitatea arhitectilor interesati de frumusetea pietrei furnizate de Algabeth. Firma noastra va tine la curent cu cele mai noi produse, va oferim informatii si materiale documentare, care pot fi utile in meseria dumneavoastra.

Va stam la dispozitie ori de cate ori aveti intrebari accesand site-ul nostru, www.algabeth.ro, pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte sau lucrari Algabeth. O serie de ilustratii cu lucrarile noastre va vin in ajutor pentru a va inspira in ceea ce faceti.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 102 – aprilie 2014, pag. 66

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/04/03/algabeth-pentru-constructori-si-arhitecti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.