«

»

Expoconferinta de arhitectura GIS: Arhitectul britanic David Kohn prezinta interiorul anului 2013, in aprilie, la Bucuresti

Share

Vezi aici
PROGRAMUL COMPLET AL EXPOCONFERINTEI DE ARHITECTURA – GIS 2014

In perioada 7-8 aprilie 2014 va avea loc la Bucuresti cea de-a patra editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS, unde arhitectul britanic David Kohn va prezenta, in calitate de invitat special,  interiorul  anului 2013.

david_kohn

Compania londoneza David Kohn Arhitects a proiectat si amenajat anul trecut apartamentul „The Carrer Avino” din Barcelona, pentru care a si castigat trofeul „Interiorul anului 2013”, la categoria Rezidential a Festivalului International de Arhitectura, Design si Amenajari Interioare Inside, desfa­surat in Singapore. Punctul de atractie al locuintei este o pardoseala mozaicata realizata din placi triunghiulare de gresie, care isi schimba treptat culoarea, de la verde la rosu, dintr-un capat in celalalt al apartamentului. Acest proiect reflecta orasul Barcelona si, potrivit arhitectului, este un omagiu adus orasului.

Pe langa acest renumit si apreciat proiect putem mentiona alte doua lucrari ale arhitectului: „A room for London”, un proiect realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice, unde oamenii au fost invitati sa petreaca o noapte in camera de deasupra Londrei si „Skyroom. Barul de pe acoperis”, un pro­iect ingenios, numit de catre specialisti „o mica bijuterie arhitecturala”. Proiectul a constat in realizarea unui bar pe acoperisul unei cladiri de birouri, din Anglia.

Biroul de arhitectura David Kohn Arhitects (DKA) este recunoscut si apreciat la nivel international, fiind distins cu premii improtante, precum: RIBA, D&AD, New London, Conde Nast si Design of the year in anul 2012. In anul 2010 David Kohn a primit decoratia de „One – off House Arhitect of the year”, iar in 2009 titlul „Young Arhitect of the year”. De asemenea, DKA este nominalizat la categoria UK Interior Architect of the Year Award 2013.

La GIS 2014, alaturi de David Kohn participa arhitecti si designeri care au semnat interioarele premiate din ulti­mul an, castigatori ai concursurilor internationale la sectiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidential, sport, bai si multe altele.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 102 – aprilie 2014, pag. 58

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/04/03/expoconferinta-de-arhitectura-gis-arhitectul-britanic-david-kohn-prezinta-interiorul-anului-2013-in-aprilie-la-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.