«

»

HILTI: Zboara prin orice aplicatie cu tehnologia HILTI CPC litiu

Share

hilti logo

Pilot automat

Sistemul Hilti CPC monitorizeaza electronic fiecare celula, ceea ce este decisiv pentru durata mare de viata a acumulatorului.

 

Autonomie ridicata

Celulele de 3,6 V, care incorporeaza cea mai avansata tehnologie, garanteaza un numar mai mare de incarcari si o durata de viata sporita a acumulatorului.

 

Cockpit display

Acumulatorii litiu cu tehnologia Hilti CPC dispun de led-uri de indicare a starii de incarcare, leduri care va comunica ce cantitate de “combustibil” mai aveti in “rezervor” in orice moment.

 

Protectie la impact

Special conceputi pentru a rezista la utilizarea pe santiere, acumulatorii litiu CPC si sculele fara fir Hilti au carcase ranforsate din fibra de sticla, cu membrane de cauciuc pentru protectie suplimentara si robustete mai mare.

 

hilti aprilie foto 7Toate sculele cu acumulatori folo­sesc acelasi incarcator.

In timpul incarcarii, celulele din acumulatori se incalzesc si prin urmare, din cand in cand, trebuie sa se raceasca.

Sistemul de racire activa din incarcatorul C4/36-350 ventileaza celu­lele din acumulatorii Hilti in timpul incarcarcarii, reducand, astfel, durata de incarcare.

Cu o gama variata de scule cu acumulator, adaptate pentru a satisface cat mai bine nevoile dumnea­voastra, puteri perfect potrivite pentru aplicatiile pe care le aveti si cea mai avansata tehnologie pentru acumulatorii Litiu-ion (Hilti CPC), incarcatoarele si sculele sunt concepute, pana la ultimul detaliu, pentru putere si performante superioare, cu o durabilitate de neegalat.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 102 – aprilie 2014, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/04/03/hilti-zboara-prin-orice-aplicatie-cu-tehnologia-hilti-cpc-litiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.