«

»

Constructiile si amenajarile au adus 17.000 de vizitatori la ROMEXPO

Share

constructexpo2014

In perioada 10 – 13 aprilie, ROMEXPO a organizat cinci manifestari expozitionale ale caror tematici s-au completat reciproc.

Astfel, timp de patru zile vizitatorii au trecut pragul:
– CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii
– AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine
– ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului
– EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit
– ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati

De la numarul impresionant de utilaje de constructii prezente si pana la mici decoratiuni pentru casa si gradina, cele cinci evenimente organizate au oferit o imagine completa, in concordanta cu piata, a domeniilor constructiilor, amenajarilor interioare si exterioare si peisagisticii.

Inca in revenire dupa o perioada de criza economica generala, CONSTRUCT EXPO a marcat o usoara crestere fata de anul trecut, atat in ceea ce priveste numarul de expozanti dar si suprafata ocupata. Noutatile tehnologice dar si masinile si utilajele cu ajutorul carora companiile pot minimiza costurile de operare au fost printre atractiile targului, alaturi de reducerile oferite ce au fost cuprinse intre 10 si 30%.

In completarea CONSTRUCT EXPO, Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine – AMBIENT EXPO a adus noi gadget-uri care infrumuseteaza si creeaza confortul fiecarei case. Fereastra ce se poate comanda cu ajutorul tabletei, semineele 3D sau piscinele luxoase au completat AMBIENT EXPO. Cei care au cautat solutii eficiente de incalzire si racire a caselor au gasit la ROMTHERM instalatii create astfel incat sa ajute la reducerea costurilor si la obtinerea confortului termic mult dorit.

Alaturi de CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO, targurile ANTIQUE MARKET si EXPO FLOWERS & GARDEN au adus latura esteticului la ROMEXPO. Bijuterii, carti si automobile de epoca, obiecte de mobilier si picturi au putut fi admirate si achizitionate de catre vizitatorii ANTIQUE MARKET. Pentru ca primavara este inca in toi, cei care au trecut pragul EXPO FLOWERS & GARDEN si-au putut imbogati varietatile de rasaduri si au aflat idei noi pentru amenajarea gradinilor. Una dintre noutatile acestei editii au constituit-o gardurile verzi ce puteau fi montate in orice moment pentru a schimba aspectul cladirilor.

“In general, targurile si expozitiile sunt imagini fidele a situatiei reale a domeniilor pe care le reprezinta, iar cele cinci evenimente ce tocmai s-au incheiat la ROMEXPO nu fac exceptie. Din semnalele primite de la expozanti si vizitatori, lucrurile par sa se indrepte si speram intr-o evolutie pozitiva. Desigur ca ne dorim sa revenim la cifrele de acum sapte ani, dar importanti sunt pasii mici si siguri” declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Cele cinci manifestari expozitionale organizate au reunit peste 400 de expozanti pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, reusind sa atraga 17.000 de vizitatori timp de patru zile.

In perioada urmatoare la ROMEXPO vor avea loc Targul International de vinuri Good Wine (25 – 27 aprilie), Coffee Lovers Event (24 – 27 aprilie), concertul Peter Gabriel (8 mai), Festivalul East European Comic Con 2014 (9 – 11 mai), Pet Expo – targ dedicat animalelor de companie (16 – 18 mai), Targul Ghidul Miresei (23 – 25 mai), Bookfest (28 mai – 1 iunie), TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX – expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii (29 mai – 1 iunie).
Pentru mai multe detalii, accesati: www.romexpo.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/04/15/constructiile-si-amenajarile-au-adus-17-000-de-vizitatori-la-romexpo/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.