«

»

Titan Machinery Romania la Construct Expo 2014

Share

titan mai foto 5In spatiul amenajat pe o suprafata de 600 mp in Parcarea B din cadrul targului Construct Expo,  Titan Machinery Romania a expus o gama variata de utilaje: mini incarcatoarele SR150 si SR250, incarcatoarele frontale 821 F si 321E, buldoexcavatoarele 580ST, 590ST si 695ST, excavatoarele pe senile CX250C si CX 210C, mini excavatorul CX26B ZTS (Zero Tail Swing) precum si – in premiera pentru piata locala – buldozerul 1150M din noua gama M, cu preinstalatie pentru sistemul de reglare autoadaptiva de pozitie a lamei 3D.

Tot in cadrul standului, a fost organizat si CASE Rodeo – cunoscutul concurs dedicat operatorilor de utilaje. Cei inscrisi au avut ocazia sa-si demonstreze abilitatile pe cele mai bune utilaje, castigatorul avand sansa sa reprezinte Romania in finala internationala de la Centrul Clientilor Case de la Paris, ce se va desfasura in luna octombrie 2014.

Printre vizitatori s-au numarat si studentii Facultatii de Utilaj Tehnologic din Bucuresti alaturi de cativa profesori. Acestia au avut ocazia sa vada chiar pe modelele expuse cele mai noi tehnologii ce echipeaza utilajele CASE dar si sa le puna intrebari specialistilor Titan Machinery Romania prezenti la aceasta manifestare expozitionala.

In pofida timpului ploios si rece, care s-a mentinut pe intreaga perioada a expozitiei, la standul CASE au fost prezenti o serie de clienti importanti si parteneri strategici. In plus, au fost concretizate o serie de proiecte la care se lucra de mai multa vreme. „Este prima noastra aparitie la o expozitie de constructii din Romania, chiar daca in trecut am mai participat alaturi de colegii nostri de la agricultura la diferite targuri. Nu ne asteptam sa vina un numar asa mare de clienti la stand in conditiile in care vremea n-a fost tocmai prietenoasa.“ a declarat Claudia Butoarca, Business Operation Manager al diviziei de constructii CASE din cadrul Titan Machinery Romania. Un interes care vorbeste clar despre locul ocupat de CASE pe piata utilajelor pentru constructii din Romania.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 103 – mai 2014, pag. 8

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/05/07/titan-machinery-romania-la-construct-expo-2014/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.