«

»

ADEPLAST: AdePlast lanseaza un program de termosisteme structurat pe 5 niveluri de calitate si pret

Share

adeplast logo

Fie ca este vorba despre cladiri noi sau despre reabilitarea termica a imobilelor vechi, aplicarea sistemului de izolatie pe fatada si soclu este subiectul zilei in constructiile din Romania si Europa.

Trebuie stiut faptul ca sistemele de termoizolatie sunt combinatii complexe de materiale de constructie, care necesita cunostinte de specialitate din partea proiectantilor, abilitate tehnica din partea constructorilor si cel mai important: materiale durabile, de calitate ridicata.

ADEPLAST, cel mai mare producator de materiale pentru constructii din Romania, investeste masiv in cercetare – dezvoltare, in laboratoarele proprii, cu personal inalt calificat, pentru elaborarea de solutii personalizate cerintelor pietei. Cu un efort substantial, ADEPLAST este prima firma ce rea­lizeaza certificarea ETAG a termosistemului – certificare valabila la nivel european, cu monitorizare externa a fabricilor din Romania si cu produse realizate in Romania.

 

Asa cum partenerii AdePlast – consumatorii produselor noastre – sunt deja obisnuiti, oferta noastra este structurata astfel incat sa acopere toate tipurile de solicitari venite din partea lor, pe toate segmentele pietei in care suntem prezenti.

In domeniul termoizolatiilor, consumatorul are la indemana o gama foarte larga de sisteme rezultate prin combinarea diverselor elemente componente. Cea mai simpla solutie este, insa, adoptarea unei variante „la cheie” din programul structurat de termosisteme AdePlast, care acopera integral principalele variatii ale cererii. Programul pune la dispozitia utilizatorilor optiuni precise si transparente, atat din punct de vedere tehnic si constructiv, cat si din punct de vedere al raportului eficienta energetica / pret:

• AdePlast TERMO CLASIC

Sistemul clasic de termoizolatie, cu cel mai bun raport eficienta energetica / pret material / manopera.Cu o grosime minima recomandata de 100 mm, termosistemul asigura reducerea cheltuielilor de incalzire pe timpul iernii si un confort termic adecvat in decursul verii.

• AdePlast TERMO PREMIUM

Sistem premium care confera eficienta energetica excelenta, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie indelungata a suprafetei, data de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj. Cu o grosime recomandata intre 100 mm si 160 mm, sunt indeplinite integral cerintele de reducere a pierderilor de energie.

• AdePlast TERMO GRAFIT

Sistem super premium, cu placi termoizolante fa­bricate din polistiren grafitat, pentru eficienta ener­ge­tica excelenta la grosime redusa a izolatiei, durabilitate extinsa, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj.Cu o gro­sime recomandata intre 80 mm si 120 mm, se obtine performanta energetica optima, cu un consum redus de material termoizolant.

• AdePlast TERMO BAZALT

Sistem super performant cu placi termoizolante fabricate din vata bazaltica, pentru permeabilitate maxima la vapori de apa, durabilitate extinsa, rezistenta la temperaturi ridicate, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de rasina siliconica integrata in produsele de finisaj.Cu o gro­sime minima recomandata de 100 mm sunt inde­plinite toate cerintele adresate acestui sistem.

• AdePlast ETAG 004

Sistem premium, conform ETAG 004, pentru lucrari publice si private, cu testare accelerata in laborator a durabilitatii, in conditii de expunere la intemperii pe parcursul mai multor zeci de ani.Este un sistem cu placi termoizolante albe sau grafitate, pentru eficienta energetica excelenta, durabilitate extinsa certificata, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj.Cu o grosime minima de 100 mm, respectiv 80 mm pentru utilizarea placilor termoizolante grafitate, este asigurata durabilitatea solicitata a termosistemului.

 

 

COMPONENTA SISTEMELOR TERMOIZOLANTE ADEPLAST

AdePlast TERMO CLASIC

Sistemul clasic de termoizolatie, cu cel mai bun raport eficienta energetica / pret material / manopera.

• Componenta sistem:

– Lipire: ADEPLAST Polistirol ECO

– Placi termoizolante: ADEPLAST EPS 70 / EPS 80, grosime minima recomandata 100 mm

– Fixare: dibluri pentru termoizolatie

– Spacluire: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Armare: ADEPLAST Plasa de fibra 145 g/m2

– Amorsare: ADEPLAST Grund tencuieli decorative

– Finisaj: ADEPLAST Tencuiala decorativaSauber Decor

 

AdePlast TERMO PREMIUM

Sistem premium pentru eficienta energetica excelenta, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj.

• Componenta sistem:

– Lipire: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Placi termoizolante: ADEPLAST EPS 80+, grosime recomandata 100 mm – 160 mm

– Fixare: dibluri pentru termoizolatie

– Spacluire placi termoizolante: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Armare: ADEPLAST Plasa de fibra 145 g/m2

– Amorsare: ADEPLAST Grund tencuieli decorative

– Finisaj: ADEPLAST Tencuiala decorativaAeriaPlast

 

AdePlast TERMO GRAFIT

Sistem super premium cu placi termoizolante fabricate din polistiren grafitat, pentru eficienta ener­ge­tica excelenta la grosime redusa a izolatiei, durabilitate extinsa, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj.

• Componenta sistem:

– Lipire placi termoizolante: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Placi polistiren grafitat: ADEPLAST EPS 80GR, gro­sime recomandata 80 mm – 120 mm

– Fixare: dibluri pentru termoizolatie

– Spacluire placi termoizolante: ADEPLAST Polistirol cu FIBRE de ARMARE

– Armare: ADEPLAST Plasa de fibra 160 g/m2

– Amorsare: ADEPLAST Grund tencuieli decorative

– Finisaj: ADEPLAST Tencuiala decorativaAeriaPlast

 

AdePlast TERMO BAZALT

Sistem super performant cu placi termoizolante fabricate din vata bazaltica, pentru permeabilitate maxima la vapori de apa, durabilitate extinsa, rezistenta la temperaturi ridicate, o gama larga de culori de si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia cu rasina siliconica integrata in produsele de finisaj.

• Componenta sistem:

– Lipire placi termoizolante: ADEPLAST MINERALWOOL KLEBER

– Placi termoizolante: Placi vata bazaltica, grosime minima recomandata 100 mm

– Fixare: dibluri pentru termoizolatie

– Spacluire placi termoizolante: ADEPLAST MINERAL­WOOL KLEBER

– Armare: ADEPLAST Plasa de fibra 160 g/m2

– Amorsare: ADEPLAST Grund tencuieli decorative

– Finisaj: ADEPLAST Tencuiala decorativaAeriaPlast / Siliconica

 

AdePlast ETAG 004

Sistem premium conform ETAG 004, pentru lucrari publice si private, cu testare accelerata in laborator a durabilitatii, in conditii de expunere la intemperii pe parcursul mai multor zeci de ani. Este un sistem cu placi termoizolante albe sau grafitate, pentru eficienta energetica excelenta, durabilitate extinsa certificata, o gama larga de culori si efectul deosebit de protectie al suprafetei, dat de tehnologia Porus X integrata in produsele de finisaj.

• Componenta sistem:

– Lipire: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Placi termoizolante: ADEPLAST EPS 80+ / EPS 80GR, grosime minima recomandata 100 respectiv 80 mm

– Fixare: dibluri pentru termoizolatiecu agrement ETAG

– Spacluire placi termoizolante: ADEPLAST Polistirol PREMIUM

– Armare: ADEPLAST Plasa de fibra 145 / 160 g/m2 conforma ETAG

– Amorsare: ADEPLAST Grund tencuieli decorative

– Finisaj: ADEPLAST Tencuiala decorativaDecoPlast /AeriaPlast 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 104 – iunie 2014, pag. 42Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/06/06/adeplast-adeplast-lanseaza-un-program-de-termosisteme-structurat-pe-5-niveluri-de-calitate-si-pret/

1 ping

  1. tanase a spus:

    doresc un calcul pentru izolatie fatada 150 m2 cu polistiren EPS 80GR, gro­sime recomandata 100 mm,polistirol premium.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.