«

»

CREATON – Tigla de format mare “BALANCE”

Share

creaton iunie foto 1Echilibru in forma, proportie si rentabilitate 

Apa – Aer – Pamant – Foc

Din cele patru materii prime CREATON realizeaza acoperisul perfect. Acestea sunt singurele parti componente ale tiglei de argila pentru acoperis.

Creaton dezvolta, prin modelul „BALANCE”, dimensiuni total noi ale configuratiei acoperisului, in ceea ce priveste rentabilitatea si designul.

Prin procese moderne de productie, CREATON fabrica tigla BALANCE la o calitate perfecta, stabilind, inca o data, noi standarde in evolutia acestui produs: tigla pentru acoperis.

 

Proces de ardere fara atingere, in casete tip ”H”

Cu un necesar de la 8,4 bucati/m2, CREATON ofera o tigla care nu numai ca isi dovedeste exemplar calitatile, aratand remarcabil de bine, dar stabileste si noi standarde ale raportului calitate – pret.

Pe langa calitatea inalta si un design deosebit, modelul Balance confera si cea mai inalta siguranta prin intermediul tehnicii sofisticate de faltuire, asigurand o valoare stabila si de durata a suprafetei acoperisului.

„BALANCE” este, astfel, un produs de succes, care va va entuziasma.

Variantele bogate de culori sunt oferite, bineinteles, in renumitele stan­darde inalte de calitate CREATON; cu un luciu bogat, matasos, al ango­bei, cu o suprafata unica neteda si cu o rezistenta ridicata la zgarieturi si impact.

 

„RENTABILITATE”
Primul atribut al calitatii

Prin intermediul formatului de 323 mm x 500 mm se atinge un uimitor raport calitate – pret: cu un necesar de numai 8,4 bucati/m2 se dovedesc avantajele uriase ale tiglei „BALANCE”.

 

„FALTUIRE”
Al 2-lea atribut al calitatii

Pentru faltuirea verticala a fost dezvoltata o „tehnica labirint”, care impiedica infiltrarea apei, chiar si la vant puternic, prin intermediul a 5 mu­chii laterale, formate special si reli­e­fate in mod deosebit.

 

„ZONA DE DEPLASARE”
Al 3-lea atribut al calitatii

Faltuirea laterala si superioara face posibila o zona de glisaj de pana la 26 mm, pentru o potrivire optima a distantei dintre sipci. Aceasta particularitate deosebita permite ca si in situatia distantei maxime dintre sipci, suprapunerea tiglelor sa fie sigura, deoarece muchia inferioara a faltului este condusa mult sub faltul de acoperire.

 

„SUPRAFATA”
Al 4-lea atribut al calitatii

Materiile prime de cea mai buna calitate si tehnologia noua ofera premisele necesare pentru o supra­fata a tiglei deosebit de neteda, cati­felata, care este asigurata prin intermediul arderii individuale si al materiilor prime naturale de prima clasa.

 

„FORMA”
Al 5-lea atribut al calitatii

Linia tipica de forma ondulata asigura o aliniere profilata si de o optica pregnanta. In ciuda formatului sau mare, tigla actioneaza in mod proportionat si echilibrat armonic si este recomandata si pentru acope­risuri cu suprafete mici.

 

„OPTICA”
Al 6-lea atribut al calitatii

Atat design-ul dezvoltat pentru aceasta tigla, cat si proportiile echilibrate, garanteaza o configuratie generala armonica a acoperisului. In ciuda dimensiunilor sale, BALANCE atrage atentia asupra unui aco­pe­ris mic, la fel ca si asupra unuia mare.

 

„MUCHII DE REZEMARE”
Al 7-lea atribut al calitatii

Muchiile de rezemare reliefate se ingrijesc de o mai buna statica si de evacuarea eventualei ape de condens, care poate aparea pe tiglele de dedesubt.

 

„FIXAREA”
Al 8-lea atribut al calitatii

Trei ciocuri de agatare stabile se ingrijesc de o sustinere sigura. Pe langa siguranta tripla fata de cerin­­tele normelor, se ofera si avantaje de montare la incorporarea tiglelor de ac­o­peris taiate (de ex. dolie si creasta).

 

„CULOAREA”
Al 9-lea atribut al calitatii

Materia prima face diferenta: CREATON prelucreaza doar argilele cele mai bogate din unul dintre cele mai bune zacaminte de materie prima din Europa. Multumita unei superbe omogenitati si unei inalte parti de oxid de fier, „BALANCE” straluceste in culori natural luminoase si intense si deschide drumul spre o cultura creativa cu privire la acoperisuri.

 

„PURITATEA”
Al 10-lea atribut al calitatii

Din cele patru elemente de baza – pamant, apa, aer si foc – CREATON obtine „Perfectiunea pentru acoperis”. Aceste elemente de baza sunt singurele parti componente ale tiglei de argila pentru acoperis. Ele asigura o rezistenta de durata 100% a culorii fara tratare suplimentara si fara utilizare a ingredientelor chimice.

„BALANCE”– cu accesorii originale acoperisul devine cu adevarat

frumos si sigur, in acelasi timp

Programul de accesorii originale CREATON cuprinde tot ceea ce face un acoperis cu adevarat frumos si sigur.

Sisteme de protectie contra zapezii, ferestre de iesire pe acoperis, tigle de trecere, din ceramica, pentru panouri solare, antene, coloane sani­tare sau centrale termice, toate acestea asigura functionalitate, estetica si siguranta.

Pentru intretinerea acoperisului, de exemplu pentru lucrari la cosul de fum, CREATON a dezvoltat sisteme de pasire care se disting constructiv prin supra­fete nealunecoase si care se potrivesc optic, in mod ideal, cu acoperisul.

Creaton & Eternit SRL
B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: +40 21 26 92 174 | Fax: +40 21 26 92 175
www.creaton.com.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 104 – iunie 2014, pag. 46Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/06/06/creaton-tigla-de-format-mare-balance/

1 ping

 1. DIANA BARTHA a spus:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi faceti o oferta pentru tigla:
  Suprafata acoperisului este de 301,31.
  Lungimea pentru coame 48,2.
  Doresc sa va intreb daca oferiti si transport. In cazul in care oferiti si transport va rog sa-mi spuneti pretul pana la Soimus, Jud.Hunedoara.

  Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra,
  ing. Diana Bartha

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.