«

»

IEAS – Evenimentul de echipamente electrice si automatizari aniverseaza 10 ani!

Share

ieas

International Electric&Automation Show, IEAS, isi deschide portile intre 9 si 12 septembrie a.c. in locatia traditionala a Palatului Parlamentului din Bucuresti. Anul acesta evenimentul se deruleaza sub sloganul „The future begins today“.

Va invitam sa sarbatorim impreuna 10 ani de la prima editie a evenimentului IEAS, din 2005.

In mai putin de 3 luni, incepe International Electric&Automation Show, IEAS –  singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizarilor din Romania.

Evenimentul se adreseaza tuturor industriilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electronica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industria constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industria alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, HORECA, IT&C, telecomunicatii, energie regenerabila si alte industrii sau domenii tangentiale.

Dupa 10 ani, IEAS si-a consacrat pozitia de lider pe piata de profil, oferind un eveniment complex care imbina armonios partea de expunere, zona de conferinte tematice si zona de entertainment.

Si pentru ca IEAS este deja un nume pe piata evenimentelor din Romania, editia aniversara din 2014 isi propune sa prezinte, in cele 4 zile de eveniment, cele mai atragatoare solutii si produse din industrie, ultimele descoperiri si noutati, precum si teme de interes general pentru toti specialistii din domeniu. Evenimentul aniversar va puncta, prin momente cheie, cele 10 editii ale evenimentului, intr-o atmosfera de sarbatoare.

IEAS este organizat anual sub conceptul „Business is sharing” si ofera cele mai bune solutii „business to business“, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un mediu de afaceri atractiv. In paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER, care dezbate si prezinta cele mai actuale subiecte din industrie. Congresul se desfasoara in primele 2 zile ale evenimentului, 9 – 10 septembrie, in sala Nicolae Balcescu. Anul acesta sesiunile principale sunt: „Surse regenerabile de energie” moderata de ing. Gheorghe Turcu, „Smart Grid” moderata de prof. dr. ing. Mircea Eremia, ing. Calin Radu Vilt, „Economisirea energiei in cladiri si transporturi. Incalzirea electrica si automobilul electric in contextul geostrategic actual”, moderator – prof. dr. ing. Nicolae Vasile si sesiunea „Siguranta echipamentelor electrice”, moderata de prof. dr. ing. Horia Stefan Campeanu.

Anual, evenimentul reuneste peste 4.000 de vizitatori si reprezentanti ai companiilor participante. Fiecare companie expozantã isi prezinta produsele si solutiile tehnice, stabileste intalniri la fata locului, demonstratii si prezentari dintre cele mai inedite si interactive. Numerosi vizitatori specializati participa activ la acest eveniment, 40% dintre acestia sunt reprezentanti middle managment iar 17% top management. In cadrul evenimentului IEAS doar un procent de 5% este reprezentat de publicul larg.

Informatii complete despre editia din acest an a International Electric&Automation Show – IEAS puteti gasi la urmatoarele coordonate: telefon/fax: 021 231 27 36 si 021 231 91 84, e-mail: office@dk-expo.ro sau accesand site-ul oficial: www.ieas.ro

Vizitarea evenimentului este gratuita pentru toti cei interesati, accesul in locatie facandu-se dinspre Calea  13 Septembrie, intrarea B3. Deschiderea IEAS are loc in data de 9 septembrie la orele 10:00. 

DK EXPO
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.roDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/06/27/ieas-evenimentul-de-echipamente-electrice-si-automatizari-aniverseaza-10-ani/

1 ping

  1. Ronexprim a spus:

    Abia asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.