«

»

ALUPROF: Sisteme de rulouri exterioare antiefractie

Share

aluprof_iulieCasa este locul in care regasim liniste si siguranta. Firma Aluprof va pune la dispozitie rulouri exterioare antiefractie pentru a va oferi posibilitatea de a crea in casa dumneavoastra o atmosfera calda si linistita.

Sistemul inovator de rulouri exterioare antiefractie reprezinta o noutate în oferta firmei Aluprof, fiind destinat persoanelor pentru care siguranta este deosebit de importanta.

Ca producator de rulouri exteriore, ne-am decis sa facem un pas înainte, in beneficiul clientilor nostri, cu un produs, care sa constituie un element decorativ deosebit si sa ofere, in acelasi timp, o protectie eficientã impotriva efractiei.

Rulourile antiefractie constituie solutia ideala care imbina esteticul cu tehnologia solida si durabila de protectie a interiorului. Rulourile antiefractie va asigura bunurile impotriva furtului.

Testele efectuate in laboratorul de cercetari acreditat conform standardului PN-EN 1627 au confirmat faptul ca rulourile produse de noi se incadreaza in clasa 3 de rezistenta antiefractie.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 105 – iulie 2014, pag. 22Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/07/03/aluprof-sisteme-de-rulouri-exterioare-antiefractie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.