«

»

CREATON & ETERNIT: Tigla de format mare “RAPIDO”

Share

Cea mai moderna tehnologie si cea mai buna materie prima

 

CREATON – liderul calitatii in Europa

 

creaton iulie foto 7Atunci cand este vorba de calitate de prima clasa, trebuie sa aveti incredere in cele mai vechi si mai naturale acoperisuri, folosind cea mai buna materie prima: argila.

Aceasta substanta minerala valoroasa, 100% naturala, este o resursa a solului care se foloseste de mii de ani.

Exista motive intemeiate pentru faptul ca si astazi argila este atractiva si moderna, totodata. Spre deosebire de beton sau metal, argila regleaza umiditatea, protejeaza, astfel, subconstructia si spatiul de locuit, oferind, in acelasi timp, o calitate foarte stabila.

La acestea se adauga rezistenta culorii, care va poate fi oferita doar de aceasta materie prima pura. Numai prin intermediul procesului de ardere fara atingere, de inalta calitate, iau nastere suprafete si culori care asigura un co­lorit intens si neschimbat al tiglei de argila, pentru intreaga perioada de viata a acoperisului.

 

Performante de varf cu produse de prima clasa

Performantele deosebite cer o baza la fel de buna, iar CREATON o are, prin intermediul uneia dintre cele mai bune materii prime din Europa. Formarea acestei argile a avut loc in urma cu peste un milion de ani, in era pleistocena. Multumita acestei puritati, natura, experienta si abilitatea se imbina in ceva cu totul deosebit: tigla de argila pentru acoperis – CREATON, care este arsa fara atingere, prin cele mai moderne procese.

Folosim ca materie prima doar cea mai valoroasa argila. Apa imprima forma, aerul usuca, iar focul arde tigla la o temperatura de peste 1.000 0C pentru o rezistenta absoluta.

Niciun alt material de constructie nu va mai ofera aceasta onestitate de neimitat.

Proportiile primei tigle produse industrial in 1881 sunt duse mai departe si in prezent, prin cele mai moderne procese de fabricatie.

 

„RAPIDO” reuneste tehnica si traditia intr-o tigla presata, dublu faltuita, care este extrem de rentabila, naturala, echilibrata si deosebit de frumoasa.

Frumusetea traditionala si functionalitatea, care au impresionat de-a lungul sutelor de ani, sunt combinate la „RAPIDO” cu un format mare, deosebit de rentabil.

Rezultatul se traduce printr-un necesar de tigla de numai 8,3 bucati/m2, prin siguranta deosebita, multumita unei tehnici care, in acelasi timp, faciliteaza montajul rapid cat si reducerea necesarului de bucati.

 

„RAPIDO” este avantajos si in ceea ce priveste lucrarile de reabilitare a acoperisurilor vechi.

Pe langa tehnica deosebita de faltuire,de o fixare sigura se ingrijesc si muchiile posterioare de sprijin si cele trei ciocuri de agatare.

Prin intermediul gaurii pentru cui rezistenta la ploaie, „RAPIDO” se fixeaza sigur, in timp ce zona de deplasare in sectiunea faltului de pe partea superioara asigura cea mai inalta flexibilitate la montaj.

Avantajele referitoare la tema sigurantei vorbesc de la sine: se garanteaza cea mai inalta protectie contra ploii, prin intermediul dublei faltuiri laterale cu muchii inalte, prin suprafata profilata si prin striatiile pentru apa de condens.

La o trainicie extrema si un aspect deosebit de frumos se adauga toate caracteristicile produselor de varf CREATON, cu un raport calitate – pret foarte avantajos.

Prin cele mai moderne procese de inalta tehnologie, aceasta tigla garanteaza calitatea perfecta si o inalta stabi­litate a valorii.

Un produs natural din argila de care constructorii vor fi foarte multumiti, o rezistenta absoluta a culorii si o rezistenta fara compromisuri la inghet, soare si caldura.

 

„RAPIDO” – cu accesorii originale acoperisul devine cu adevarat frumos si sigur, in acelasi timp

Acoperisul in totalitate ceramic – tocmai la acoperis nu ar trebui sa aveti retineri, deoarece va veti bucura de acesta decenii intregi.

Fara solutii din plastic, tabla sau beton – cu varianta acoperisului in totalitate ceramic va veti bucura de calitate si siguranta.

Programul de accesorii originale CREATON cuprinde  tot ceea ce face un acoperis cu adevarat frumos si sigur.

Sisteme de protectie contra zapezii, ferestre  de iesire pe acoperis, tigle de trecere  din ceramica pentru panouri solare, antene, coloane sanitare sau centrale termice, toate acestea asigura functionalitate, estetica si siguranta.

Pentru intretinerea acoperisului, de ex. pentru lucrari la cosul de fum, CREATON a dezvoltat sisteme de pasire, care se disting constructiv prin suprafete nealunecoase si se potrivesc optic in mod ideal cu acoperisul.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 105 – iulie 2014, pag. 20

Contact:
Creaton & Eternit SRL
B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: +40 21 26 92 174 | Fax: +40 21 26 92 175
www.creaton.com.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/07/03/creaton-eternit-tigla-de-format-mare-rapido/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.