«

»

PROJECT THC: Servicii de dirigentie de santier, asistenta tehnica, consultanta si management de proiect

Share

project logoSocietatea comerciala SC PROJECT-THC SRL a fost infiintata in anul 2010, fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata.

Intr-un moment in care multi profesionisti au parasit institutiile unde lucrau pentru a incepe afaceri pe cont propriu, de multe ori in domenii complet diferite de cele in care activasera pana atunci, fondatorii SC PROJECT-THC SRL au decis sa-si foloseasca experienta si profesionalismul in activitatea viitoare.

 

Societatea SC PROJECT-THC SRL asigura asistenta tehnica pentru verificarea lucrarilor, prin diriginti de santier, pentru cele mai reprezentative proiecte cu finantare europeana din zona sud-vest Oltenia dar nu numai.

Printre acestea:

• Centrul Multifunctional Craiova – Pavilionul Central;

• Consolidarea, restaurarea si modernizarea Sectiei de istorie-arheologie a Muzeului Olteniei Craiova;

• Consolidare si restaurare Palatul Jean Mihail – Muzeul de Arta Craiova;

• Servicii de dirigentie de santier pe parcursul derularii lucrarilor de executie pentru proiectul „Amenajare si revitalizare Centrul Istoric din municipiul Craiova”;

• Servicii de dirigentie de santier in cadrul proiectului „Reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta Valcea”;

• Executie, pentru proiectul ”Craiova Water Park” – complex de agrement acvatic in Parcul Tineretului din municipiul Craiova;

• Servicii de dirigentie de santier pe parcursul derularii lucrarilor de executie pentru proiectul „Amenajare parcare subterana in zona Teatrului National”.

Societatea dispune, inca de la infiintare, de un regulament de organizare si functionare, precum si de un regulament de ordine interioara bine definite, hotararea ferma a conducerii societatii fiind aceea de a atinge si mentine un nivel competitiv al calitatii tuturor serviciilor oferite, astfel incat sa fie satisfacute la maximum posibil cerintele clientilor firmei noastre.

De-a lungul timpului, aceasta din urma a dat dovada de seriozitate si promptitudine in rezolvarea pro­blemelor, prin serviciile de calitate si un personal calificat, fapt ce a determinat recunoasterea la nivel national, acesta fiind unul dintre obiectivele majore ale intregii echipe SC PROJECT-THC SRL.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 105 – iulie 2014, pag. 38

Contact:
PROJECT THC
Craiova, str. Vasile Conta, nr. 6
Tel.: 0351. 442.292 | Mobil: 0736.366.874 | Fax: 0351.442.291
E-mail: office@project-thc.ro
www.project-thc.roDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/07/03/project-thc-servicii-de-dirigentie-de-santier-asistenta-tehnica-consultanta-si-management-de-proiect/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.