«

»

HIDROCONSTRUCTIA SA: Hidro… turism in Delta Dunarii

Share

hidroconstructia_augustAnsamblu turistic si de agrement Uzlina – COMPLEX EGRETA RESORT 

Localizare: pe bratul Sfantu Gheorghe, sat Uzlina.

Capacitate: 21 camere duble, 42 locuri. Locatia este clasificata cu 4 stele de Ministerul Turismului.

Facilitati: bucatarie pescareasca, restaurant (44 locuri) cu bar si terasa, ambarcatiuni rapide pentru transportul vizitatorilor si excursii mai lungi in locatiile de interes ale Deltei Dunarii, barci cu motor si cu vasle pentru oaspetii pescari, teren de tenis pe zgura, conexiune internet si cablu TV in toate camerele, wi-fi in receptie, restaurant si terase.

Accesul pe amplasament se poate face cu ambarcatiuni, de tipul barcilor cu motor, din dotarea societatii.

Suprafata pe care sunt construite cele 8 corpuri de cladiri cu functiunea de cazare, restaurant, agrement este de 5.984,93 mp (2 parcele).

Parcelele sunt tratate unitar, cu toate functiunile legate prin alei pietonale, placate cu piatra naturala, cu mobilier adecvat la spatiile special amenajate pentru recreere si locurile de joaca pentru copii.

Ambele parcele au plantate agremental gazon, salcii pletoase, trandafiri, bambusi, thuya, artari, buxus, pinus si specii de plante agatatoare.

In fata restaurantului se gaseste o terasa deschisa, din lemn de culoare wenge.

Pe amplasament este amenajat un teren de tenis iluminat.

Ansamblul turistic dispune de 16 ambarcatiuni pentru transport si pescuit si 3 salupe de agrement.

Amplasamentul este utilat cu toate retelele edilitare necesare.

hidroconstructia iulie foto 3

HOTEL PLUTITOR HIDROCONSTRUCTIA, BRATUL SFANTU GHEORGHE, DELTA DUNARII

Localizare: Hotelul plutitor a fost lansat in circuitul turistic in luna septembrie 2009 si indeplineste toate standardele U.E. de confort si siguranta. Locatia actuala a Hotelului plutitor Hidroconstructia este Canalul Cordon Litoral Sulina – Sfantu Gheorghe, permite un acces imediat la lacul Rosu, la principalele orase ale Deltei Dunarii Sulina si Sfantu Gheorghe si la litoralul Marii Negre.

Transport: Pentru a ajunge la Hotelul plutitor Hidroconstructia, urmati drumul spre Murighiol (punctul de plecare in Delta Dunarii – la aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea), iar aici va opriti la debarcader. Masina o puteti lasa in siguranta in parcarile platite/pazite din zona debarcaderului. Calatoria, de la Murighiol pana la hotelul plutitor, se efectueaza cu ambarcatiunile rapide ale firmei Hidroturism.

Servirea mesei: Masa va fi servita intr-un cadru placut, in restaurantul traditional pescaresc al hotelului. Bucataria este specific traditionala Deltei Dunarii: meniuri preparate din peste, iar la cerere se pot gati si alte specialitati culinare. Este dotata cu echipamente moderne de preparare a mancarurilor, facilitati de refrigerare adecvate.

Cazare: Hotelul plutitor poate caza un numar de 18 persoane, dispunand de 9 camere cu cate doua paturi, cu baie proprie, apa calda menajera, aer conditionat si incalzire centrala.

Ambarcatiuni: Hotelul detine ambarcatiuni rapide pentru transportul vizitatorilor si excursii mai lungi, in locatiile de interes ale Deltei Dunarii, barci cu motor si cu vasle pentru oaspetii pescari.

• Salupa rapida (1 buc) – Hidrobuz, dotata cu motor Mercury Verado, putere 250 CP, 12 locuri;

• Salupa rapida (1 buc) – Boston Whaler 180 Ventura, dotata cu motor Mercury Verado, putere 150 CP, 1+7 locuri;

• Salupa agrement (1 buc) – Egreta, dotata cu motor 65 CP, 10 locuri;

• Salupa rapida (2 buc) – Romcraft 480, dotata cu motor Mercury F20M, putere 20 CP, 1+2 locuri;

• Salupa rapida (1 buc) – Romcraft 480, dotata cu motor Mercury F20M, putere 9,9 CP, 1+2 locuri.

Activitati de recreere: Puntea este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri pentru plaja si admirarea peisajului. Lacurile si japsele aflate in imediata apropiere a hotelului sunt cunoscute impatimitilor pescuitului la rapitor, in special la stiuca. Langa hotel, pe Canalul Cordon Litoral Sulina – Sfantu Gheorghe sunt locuri bune de pescuit crap, somn, stiuca, rosioara si biban.

• Se asigura salupe rapide pentru croaziera de 1+7 locuri, 1+12 locuri dotate cu motoare de 150 CP pentru vizitarea punctelor de atractie ale Biosferei Delta Dunarii.

• Pentru efectuarea excursiilor in Delta Dunarii se vor stabili trasee turistice in cadrul carora se vor efectua plimbari pe canale, lacuri, in sate pescaresti. Traseele se hotarasc in functie de preferintele clientilor.

• Se organizeaza vizite ale oraselor Sulina si Sfantu Gheorghe, cu iesiri in zona litorala din imediata apropiere a varsarii Dunarii in Marea Neagra.

• Se organizeaza programe pentru ornitologi cu ghizi specializati in zonele protejate ale Deltei Dunarii.

• Se organizeaza focuri de tabara cu barbeque, picnic-uri, discoteca.

Pentru pescuit: se asigura barci pentru pescuit cu motorizare de 15 CP; hotelul plutitor pune la dispozitia pescarilor ambarcatiuni cu vasle de 4 locuri; salupa de agrement Egreta, deplasament 7 t, putere motor 43 CP, este folosita pentru servicii si tractarea barcilor la locurile de agrement/pescuit; in apropierea punctului de ancorare a Hotelului plutitor Hidroconstructia sunt locuri de pescuit sportiv la crap, stiuca, somn, salau, biban, lin, caras, rosioara si anume pe Canalul Cordon Litoral Sulina – Sfantu Gheorghe, lacul Rosu, Rosulet, Tataru.

SC Hidroconstructia SA va invita sa va petreceti vacanta in paradisul Deltei Dunarii.

VACANTA PLACUTA!

Persoana de contact:
Ilie Mircea
Tel.: 0749 347 382, 0744 325 704, 0728 131 556

COMPLEX EGRETA RESORT
Receptie: Tel.: 0372 720 661, 0372 720 662; Fax 0372 879 649, 0240 530 757
E-mail: hidroturism@yahoo.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 106 – august 2014, pag. 8Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/08/01/hidroconstructia-sa-hidro-turism-in-delta-dunarii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.