«

»

PROJECT THC: Dirigentie de santier, asistenta tehnica, consultanta si management de proiect

Share

project logo

Societatea S.C. PROJECT-THC S.R.L. asigura asistenta tehnica pentru verificarea lucrarilor, prin diriginti de santier atestati, pentru cele mai reprezentative proiecte cu finantare europeana din zona sud-vest Oltenia, Vest Banat, Sud Muntenia. Printre acestea: 

 

project thc august foto 1Consolidare, restaurare Palatul Jean Mihail – Muzeul de Arta Craiova

Beneficiar: Consiliul Judetean Dolj;

Constructor: Asocierea SC ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA & SC CORAL SRL;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Fondul European de Dezvoltare Regionala; Fonduri Structurale alocate prin Programul Operational Regional 2007 – 2013; Bugetul national; Bugetul local.

Inaugurat in vara anului 1954, Muzeul de Arta Craiova este astazi una dintre cele mai prestigioase institutii muzeale din Romania. Bogatia patrimoniului, cadrul si modul in care sunt expuse cele mai valoroase piese ale sale impun admiratia vizitatorilor. In anul 2010, Consiliul Judetean Dolj a accesat fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial 2007 – 2013, Palatul Jean Mihail intrand astfel intr-un proces de restaurare.

 

Consolidare, restaurare si modernizare la sectia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei Craiova

Beneficiar: Consiliul Judetean Dolj;

Constructor: Asocierea SC RECON SA & SC ATLAS SA;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Fondul European de Dezvoltare Regio­nala; Fonduri Structurale alocate prin Programul Operational Regional 2007 – 2013; Bugetul national; Bugetul local.

Muzeul Olteniei este o institutie publica de cultura, cu perso­nalitate juridica, de importanta regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator. Acesta detine cel mai mare laborator de restaurare obiecte de arta.

Muzeul Olteniei isi desfasoara in prezent activitatea in trei sectii: Sectia de Arheologie si Istorie, Sectia de Etnografie, Sectia de Stiintele Naturii.

 

Reabilitarea sitului industrial de pe fosta platforma industriala Calan si pregatirea lui pentru noi activitati

Beneficiar: Orasul Calan;

Constructor: SC PROSERV SA;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Buget local si fonduri structurale POR-FEDR Axa Prio­ritara 4, Domeniul Major de interventie 4.2 – Reabilitarea siturilor industriale poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati.

Obiectivul lucrarii tine de reabilitarea sitului industrial abandonat, interventiile avand ca scop atragerea investitiilor, revigorarea si dezvoltarea economiilor locale si regionale. Aceasta activitate este cu atat mai necesara, cu cat atat localizarea vechilor industrii cat si a celor noi afecteaza mediul din zonele nodale ale teritoriului, prin faptul ca se afla in apropierea cailor de comunicatie si a locuintelor. Refacerea acestor areale industriale favorizeaza, astfel, protectia mediului.

 

Centrul Multifunctional Craiova – Pavilion Central

Beneficiar: Municipiul Craiova;

Constructor: Asocierea SC RECON SA & SC ATLAS SA;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Fondul European de Dezvoltare Regionala, Bugetul de stat si Bugetul local.

Investitia inceputa in 2011 rivalizeaza, ca marime, cu Romexpo. Centrul Multifunctional Craiova este o cladire cu spatii de peste 11.000 de metri patrati, cu acoperis tip cupola metalica, a carei constructie a durat 27 de luni.

 

Amenajare si revitalizare centrul istoric din municipiul Craiova

Beneficiar: Municipiul Craiova

Constructor: Asocierea SC RECON SA – SC SEKISUI SPR ROMANIA SRL – SC TCIF SA;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Bugetul local, Bugetul de stat si Fondul European de Dezvoltare Regionala. 

Proiectul de amenajare si revitalizare a centrului istoric cuprinde lucrari de: reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera si pluviala precum si a retelelor termice existente; modernizare a iluminatului public; montare a unui sistem de supraveghere video stradal; reabilitare a grupului sanitar din English-Park si dotarea acestuia cu sistem de ventilatie; construire a doua fantani arteziene; montare de mobilier urban; amplasare a cinci statui din bronz reprezentand personaje din Caragiale.

 

Amenajare parcare subterana in zona Teatrului National din municipiul Craiova

Beneficiar: Municipiul Craiova;

Constructor: Asocierea SC MITLIV EXIM SRL – SC POLYSTART SRL – SC HABAU CONSTRUCTII SRL;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Buget local, Bugetul de stat, Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Constructia, cu pereti mulati, va fi finalizata pe doua nivele, cuprinzand 586 locuri de parcare pentru autoturisme si 33 locuri pentru motociclete. 40% din numarul total de locuri de parcare vor fi dotate cu prize electrice pentru incarcarea autoturismelor echipate cu baterii si incarcator intern, fara degajare de hidrogen.

 

Craiova Water Park – complex de agrement acvatic in Parcul Tineretului din municipiul Craiova

Beneficiar: Municipiul Craiova;

Constructor: Asocierea SC DELTA ACM 93 SRL – SC POLYSTART IMPEX SRL – SC UTI GRUP SA;

Diriginte: SC PROJECT-THC SRL;

Sursa de finantare: Fondul European de Dezvoltare Regionala, Bugetul local.

Amplasat in zona de Sud-Vest a orasului, Parcul Tineretului are, drept limita naturala, Lunca Jiului. In incinta acestuia, pe suprafata de 4,93 ha, a fost propusa executarea unor lucrari de construire constand in bazine si jocuri de apa acoperite, amplasate in hala, bazine cu apa amplasate in aer liber, obiecte de mobilier pentru jocul in apa, amenajari peisagistice, spatii anexa pentru vestiare si dusuri.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 106 – august 2014, pag. 38Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/08/01/project-thc-dirigentie-de-santier-asistenta-tehnica-consultanta-si-management-de-proiect/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.