«

»

ALUPROF: Castigati timp pretios cu sistemele din aluminiu rezistente la foc ALUPROF

Share

aluprof octombrie foto 1Gama larga de sisteme oferite de Aluprof permite obtinerea unor elemente structurale, in vederea asigurarii ”zonelor anti-incendiu” din cladiri si ofera conditiile necesare pentru evacuarea persoanelor aflate in interior. Aceste solutii includ ambele produse legate structural de sistemele de ferestre si de usi si reprezinta interfata cu sistemul de tip montant-traversa. Rezistenta la foc a acestui tip de produs, in functie de cerinte, poate varia de la clasa EI 15 la EI 120, pentru structurile verticale, putand ajunge pana la clasa REI 20 / RE 30, pentru acoperisuri.

Urmatoarele produse sunt incluse in grupa de produse responsabile de siguranta persoanelor aflate in cladire in timpul unui incendiu: pereti si usi despartitoare interioare si exterioare MB-78EI (clasele EI 15 la EI 90), usi glisante automate MB-78EI DPA (EI 30), pereti ignifugi MB-118EI (EI 120), fatade ignifuge MB-SR50N si MB-SR50N EI (clasele EI 15 la EI 60), acoperisuri ignifuge sticlate (REI 20 / RE 30), usa etansa la fum MB-45D si ferestre si trape de evacuare a fumului.

O importanta caracteristica a solutiilor ALUPROF o reprezinta posibilitatea de imbinare a diferitelor structuri, mentinand rezistenta ignifuga corespunzatoare, asa cum este implementata pentru usile cu sisteme de tip incorporat in fatade MB-78EI. Intreaga structura poate avea, astfel, o clasa EI 30 sau EI 60. O functie asemanatoare de incorporare a usilor sistemului MB-78EI este implementata in sistemul MB-118EI. Toate produsele descrise au fost testate cu succes in laboratoare si institutii de cercetare din Polonia si alte tari europene.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 108 – octombrie 2014, pag. 44Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/aluprof-castigati-timp-pretios-cu-sistemele-din-aluminiu-rezistente-la-foc-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.