«

»

CREATON & ETERNIT: Accesorii originale pentru un acoperis durabil

Share

creaton septembrieAccesoriile CREATON – siguranta, estetica, durabilitate

Accesoriile originale sunt o necesitate. Ele inde­plinesc atat cerinte estetice cat si cerinte tehnice sau functionale.

Pentru un acoperis durabil trebuie executata o  ventilare conform tuturor normelor tehnice. O asemenea ventilare asigura eliminarea umiditatii din spatiul de sub acoperis si protectia necesara sarpantei. Aceasta protectie se poate obtine prin folosirea tiglelor de aerisire si conexiunea lor la coama.

In cazul trecerilor prin acoperis (de exemplu, pentru montarea unei antene sau a unor panouri solare), trebuie, de asemenea, utilizate accesoriile necesare pentru a se obtine un acoperis sigur si perfect din punct de vedere tehnic si estetic. Deoarece fiecare trecere prin acoperis reprezinta un pericol potential pentru patrunderea umezelii si a apei, garantarea etanseitatii acoperisului se poate obtine doar utilizand accesoriile originale, special proiectate pentru acest scop.

Din punct de vedere estetic, accesoriile indeplinesc orice cerinta. Un acoperis in totalitate ceramic arata ca si “turnat”, atata timp cat sunt utilizate accesoriile originale.

 

Durabilitate prin ventilare

Prin folosirea produselor CREATON, beneficiati de  toate calitatile materiei prime naturale: protectie optima la umiditate si inghet, prin asigurarea, in acelasi timp, a capacitatii de difuzie, rezistenta la razele UV si la alti factori externi si durabilitate, in timp, datorita materiei prime atent selectionate si prelucrate.

De exemplu, sistemul de conexiune si ventilare la coama, in intregime ceramic, ofera o solutie completa, atat din punct de vedere estetic cat si tehnic.

Sistemul, compus din tigla de coama, tigla de cone­xiune si aerisire la coama, element ceramic pentru inchidere coama, precum si patentatul “FiRSTFIX”, asi­gura o solutie completa cu multe avantaje.

 

Siguranta oferita de tigla de trecere speciala

Fiecare punct de trecere prin acoperis poate fi un punct sensibil prin care umezeala, apa sau zapada se pot infiltra. De aceea, in acest caz, ar trebui sa utilizati, in mod special, sistemul de accesorii speciale conceput de CREATON.

Datorita tiglelor speciale de trecere veti profita, permanent, de combinatia perfecta intre estetica si functionalitate. Trecerea dinspre exterior spre interiorul acoperisului se face in deplina siguranta, astfel incat patrunderea apei sa nu mai reprezinte vreo problema.

Fie ca sunt tigle de trecere pentru centrale termice, fie pentru antena sau pentru panouri solare, acestea au o rezistenta indelungata in timp si sunt stabile la radiatii UV.

Fiind produse separat pentru fiecare model din gama CREATON, aceste tigle de trecere se potrivesc perfect, montajul fiind foarte usor si mai ales, fara alte finisari si etanseizari ulterioare. Tiglele de trecere sunt livrate ca un sistem intreg, impreuna cu manseta de etanseizare, cat si cu adaptorul / racord flexibil in doua dimensiuni: 110 mm si 125 mm.

 

Protectia impotriva zapezii si accesul pe acoperis

Avand in vedere lucrarile periodice de intretinere a cosurilor de fum, lucrari care necesita accesul pe acoperis si mersul pe suprafata acestuia, CREATON a dezvoltat un sistem ingenios de trepte, care se fixeaza intr-o tigla de prindere.

Tiglele de prindere, extrem de stabile, ofera o multitudine de posibilitati pentru a crea un acces foarte sigur pe acoperis. Toate aceste elemente sunt din aluminiu si sunt livrate la culoa­rea aleasa a acoperisului.

Pentru zonele unde se inre­gistreaza caderi masive de zapada, CREATON a dezvoltat, tot pe baza tiglelor de prindere, sisteme de parazapezi foarte rezistente. Acestea pot fi din aluminiu sau pot fi cele clasice, din lemn rotunjit, cu aspect traditional.

Sistemele de parazapezi se monteaza la fel de simplu ca si sistemele de acces pe acoperis, oferind aceeasi stabilitate si flexibilitate in configurare.

Pentru fiecare model de tigla din gama CREATON exista o tigla de prindere care este identica cu mo­delul de tigla ales, atat ca forma, cat si din punct de vedere al culorii asigurand astfel o integrare perfecta in supra­fata acope­risului.

 

Estetica, siguranta si durabilitatea sunt termenii care definesc accesoriile CREATON

 

Creaton & Eternit SRL
B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: +40 21 26 92 174 | Fax: +40 21 26 92 175
www.creaton.com.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 107 – septembrie 2014, pag. 36



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/creaton-eternit-accesorii-originale-pentru-un-acoperis-durabil/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.