«

»

Cu ALUPROF tineti tantarii la distanta!

Share

MRO – SISTEM PLASA CU RAMA BATANTA IMPOTRIVA INSECTELOR 

• Sistemul de plasa batant impotriva insectelor este o asigurare adecvata a usii de balcon.

• Profilul ramei plasei este de o forma moderna, rotunjita, care se imbina perfect cu tamplaria actual utilizata. Rama plasei se asambleaza cu ajutorul coltarelor interioare din aluminiu, care consolideaza intreaga constructie. De asemenea, exista posibilitatea de a alege modalitatea de conectare a profilelor cu coltare, prin presare sau cu suruburi de prindere.

• Consolidarea suplimentara, cu ajutorul conexiunilor cu dispozitive de blocare, permite realizarea unei rame de dimensiuni mai mari. Plasa este montata de rama ferestrei sau de tamplarie cu ajutorul balamalelor, un sistem brevetat, foarte simplu de pretensionare a auto-inchiderii. Pe intreaga circumferinta a ramei este aplicata o garnitura perie, care asigura suplimentar incaperea impotriva factorilor externi nefavorabili.

• In setul standard, plasa este echipata cu maner si magneti de sustinere in pozitie inchisa. In partea inferioara a aripii se rega­seste o placa de umplere, care, in timpul deschiderii plasei, o protejeaza de deteriorare.

 

aluprof septembrieMRP – SISTEM PLASA CU RAMA GLISABILA IMPOTRIVA INSECTELOR 

• Sistemul de plasa cu rama glisabila impotriva insectelor se potriveste in principal la balcoane, terase sau sere.

• Aripa plasei impotriva insectelor gliseaza intre sina superioara si cea inferioara. La sina inferioara este utilizata o rola de deplasare cu mecanism, care permite ajustarea neteda a unghiului de inclinare a fiecarei aripi. O gama larga de sine de deplasare permite montajul plasei impotriva insectelor in diferite variante, la toate tipurile de ferestre si usi. Se poate utiliza impreuna cu jaluzelele exterioare.

• Forma profilului pentru plasa elimina necesitatea utilizarii prinderilor suplimentare. La acest sistem s-a folosit o frana care incetineste miscarea aripii spre finalul pozitionarii si o bara de protectie ce previne lovirea ramei plasei de sina.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 107 – septembrie 2014, pag. 38Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/cu-aluprof-tineti-tantarii-la-distanta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.