«

»

HEXADOME CONSTRUCT: O miscare importanta si indrazneata – lansarea noii sigle Hexadome Construct

Share

SIGLA NOUA HEXADOME light blue

Incepand cu luna iulie, Hexadome Construct are un nou logo, ce simbolizeaza imbinarea armonioasa a solutiilor Adexsi (produse cu montaj in fatada si acoperis) exprimand, in acelasi timp, si obiectivul primordial al companiei de a dezvolta si imbunatati in permanenta nivelul de calitate al solu­tiilor si serviciilor oferite.

Unul dintre principalii jucatori de pe piata din Romania, in ceea ce priveste solutiile de evacuare fum si gaze fierbinti, Hexadome Construct isi diversifica permanent gama de solutii tehnice, din dorinta de a oferi partenerilor un numar cat mai mare de beneficii, atat in ceea ce priveste siguranta si confortul acestora, cat si grija pentru mediul inconjurator.

Astfel, enumeram cateva dintre aceste noi solutii de succes care se integreaza, in mod armonios, in gama traditionala de solutii:

  • Lanterhome – cupoleta destinata asigurarii functiilor de iluminat si ventilatie in cadrul aplicatiilor civile,
  • Hexatube Spot – sistem de iluminat cu tuburi solare, ce asigura lumina naturala in spatiile fara ferestre,
  • Hexasteel Phoni – dispozitiv de acoperis conceput pentru a asigura izolarea fonica,
  • Sunlite Control – sistem de umbrire cu lamele, ce reduce costurile energetice, oferind in acelasi timp mai mult confort ocupantilor.

Gama de solutii promovate de firma Hexadome Construct (parte a grupului Adexsi) se adreseaza atat aplica­tiilor industriale, cat si celor civile, reusind sa raspunda tuturor solicitarilor venite din partea colaboratorilor in materie de:

SIGURANTA  –  solutii destinate evacuarii fumului pe acoperisuri cu membrana sau panou sandwich

CONFORT  –  gama de produse care imbunatatesc confortul termic in interiorul cladirilor, asigurand in acelasi timp si distributia uniforma a luminii

DESIGN – aplicatii arhitecturale pentru evacuare fum si gaze fierbinti integrate in fatadele constructiilor civile si industriale

MEDIU – solutii integrate pentru Management Energetic 

Infiintata in 2005, firma, cu sediul in Bucuresti, isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari asigurand, atat servicii de comercializare a solutiilor pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, solutii oferite de grupul Adexsi, cat si servicii de montaj si mentenanta, realizate de propriile echipe specializate in derularea de activitati specifice acestui domeniu.

Pe langa serviciile sus-mentionate, Hexadome Construct (parte a grupului Adexsi) asigura si consultanta in proiectarea si alegerea solutiilor optime proiectelor dvs, reusind, astfel, sa ofere colaboratorilor “servicii la cheie”, la un standard ridicat de calitate si in concordanta cu prevederile legale specifice acestui domeniu de activitate.

hexadome septembrie foto 2 HEXADOME CONSTRUCT
Tel: 0371-130.701 | Fax: 021-224.12.41 | www.hexadome.ro | office@hexadome.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 107 – septembrie 2014, pag. 40Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/hexadome-construct-o-miscare-importanta-si-indrazneata-lansarea-noii-sigle-hexadome-construct/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.