«

»

HILTI: Un pas urias spre viitor! Cel mai revolutionar sistem chimic pentru ancorarea in beton

Share

hilti septembrieHilti detine cel mai revolutionar sistem chimic de pana acum – HIT HY 200. Cand se foloseste impreuna cu tijele de ancorare HIT-Z, noul sistem permite constructorilor sa ancoreze in beton fara sa curete gaurile.

Curatarea gaurilor este o operatiune pe care companiile de constructii isi doresc foarte mult sa o elimine. Noul sistem Hilti nu numai ca face acest lucru posibil dar, de asemenea, are cea mai mare aderenta de pana acum, ceea ce face ca rasina HIT HY 200 sa fie cea mai performanta rasina intalnita.

Curatarea gaurilor este vazuta de majoritatea constructorilor ca o operatiune plictisitoare, timp pierdut, care necesita utilizarea accesoriilor de curatare ca, de exemplu, perii, aer comprimat sau pompa manuala.

Cu toate acestea, pana in prezent, curatarea gaurilor a fost esentiala pentru performanta ancorei si, in consecinta, acest pas in procesul de instalare a fost mult timp o preocupare majora a utilizatorilor de rasini chimice. Contractorii si inginerii care proiecteaza ancorele vor avea mult mai multa incredere si liniste deoarece ancorele instalate in santier vor fi la fel de sigure ca cele din proiect. Un avantaj suplimentar al acestui sistem revolutionar de a nu se curata gaura ia in considerare sanatatea, siguranta si problemele mediului inconjurator, a caror importanta a crescut enorm in ultimul deceniu.

Cum sistemul de ancorare HIT-HY200 / HIT-Z a eliminat situatia curatarii, si implicit nu se mai elimina praf din gauri, poluarea sub forma de cantitate respirabila este redusa masiv. Acest sistem practic elimina o sursa de praf respirabil la care lucratorii in constructii ar putea fi expusi in fiecare zi.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon 021-352 3000 sau utilizand www.hilti.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 107 – septembrie 2014, pag. 33Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/hilti-un-pas-urias-spre-viitor-cel-mai-revolutionar-sistem-chimic-pentru-ancorarea-in-beton/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.