«

»

IJF DRILLING SOLUTIONS: HYDRAULIC DRILL RIG 900 P – unul dintre cele mai performante utilaje pentru geotermie

Share

ijf septembrie foto 4HYDRAULIC DRILL RIG 900 P este unul dintre cele mai performante utilaje pentru geotermie produse de firma italiana COMACCHIO SRL, utilaj care soseste in aceste zile in Romania. 

Aceasta versiune a utilajului de foraj GEO 900 a fost proiectata pentru a ras­punde exigentelor clientilor care opereaza in sectorul geotermiei.

S-a adoptat sistemul de foraj cu cap dublu, sistem indicat pentru instalarea de sonde geotermice in terenuri cu pietris liber si in terenuri moi (argila, nisi­puri etc.).

Utilata cu un mast ranforsat, cu sistem de avansare prin motoreductor si forta de tragere marita, aceasta foreza este dotata cu kit cap dublu, care permite miscarea continua si contrarotatia celor doua baterii (prajini si tubulatura), ajungand la un cuplu, la capul inferior, de pana la 3.300 daNm.

Instalatia de foraj hidraulica GEO 900 este dotata cu pompa de apa si noroi pentru tratarea detritului de foraj si cu sistem de ridicare a prajinilor si a tubulaturii, sistem care usureaza operatia de incarcare / descarcare, micsorand, astfel, timpul de lucru in santier.

Instalatia a fost deja achizitionata de firma HVM ECOLOGIC Bacau, societate care mai are in dotare inca o instalatie de foraj marca COMACCHIO.

GEO 900 este un produs polivalent care poate acoperi o intreaga gama de lucrari in domeniul cercetarilor geotehnice, al monitorizarii ambientale, inclusiv sondaje pentru carotaj continuu, prin distrugerea nucleului si sondaje cu utilizarea tehnologiei SONIC.

Aceasta instalatie poate fi folosita si in ingineria civila cu utilizarea forajului prin rotatie sau/si rotopercutie. Caracteristicile de tragere si cuplu ale capului fac din aceasta instalatie solutia ideala pentru executia de puturi de apa.

Societatea IJF DRILLING SOLUTIONS SRL, reprezentantul in Romania al firmei COMACCHIO, invita operatorii din acest sector sa viziteze site-ul firmei COMACCHIO (www.comacchio-industries.it), acolo unde sunt prezentate toate noutatile din acest sector. Totodata, specialistii nostri va stau la dispozitie cu orice informatii care va pot fi utile.

 

ijf septembrie geofluidVa asteptam, de asemenea, si la standul COMACCHIO din cadrul targului international GEOFLUID DRILLING AND FOUNDATIONS, targ care va avea loc in perioada 1-4 Octombrie 2014 in Piacenza – Italia, si unde puteti fi oaspetii nostri pe intreaga durata a evenimentului.

 

 

 

 

 

IJF DRILLING SOLUTIONS

Firma specializata in executia de fundatii speciale, cercetari geognostice, foraje hidrogeologice, injectii, ancoraje 

IJF Drilling Solutions este importator unic de utilaje pentru foraj ale producatorului italian Comacchio, care se situeaza printre primele companii la nivel national si international in ceea ce priveste productia de instalatii de foraj pentru diametre mici si medii.

Comacchio SRL are repre­zentante in 41 de tari de pe 5 continente.

 

Servicii oferite:

• Foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari)

• Foraje speciale cu utilaje de inalta tehnologie (piloti forati de incinta, de fundare si foraje pentru epuisment) in mediu umed sau uscat

• Foraje geoambientale

• Foraje geotermice

• Inchiriere de utilaje pentru lucrari de foraj: instalatii de foraj

• Asistenta tehnica post vanzare

• Service in 24 de ore

• Consultanta si consiliere tehnica in foraje de orice tip

• Ancoraje

 

IJF Drilling Solutions este reprezentant al: 

DAI PRA SRL
Produce sisteme de injectie (injectoare, malaxoare, amestecatoare – agitatoare), packere, pompe.

CARANDINA SRL
Produce, la cererea clientului, orice tip de echipament pentru foraj: sape, elice continue, sisteme CFA, bucket pana la Ø 2.000, trasdutoare, racorduri, hopper, friction welded drill rods.

F.G.S. Drill SRL
Prajini de foraj, ciocane fund de gaura, amortizoare, racorduri api in special din otel 42 CrMo4.

GEOMARC S.R.L.
Are in fabricatie pompe, sisteme de foraj roto-percutoare pentru carotaje si probe ambientale, prajini wire line, coroane.

GEOMISURE S.R.L.
Produce instrumente pentru monitori­zarea lucrarilor de foraj.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 107 – septembrie 2014, pag. 16Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/01/ijf-drilling-solutions-hydraulic-drill-rig-900-p-unul-dintre-cele-mai-performante-utilaje-pentru-geotermie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.