«

»

Mari constructori europeni la CONTRACTOR 2014

Share

10 – 11 noiembrie 2014, Radisson Blu Hotel, Bucurestiwww.constructii.contractor.com.ro

 

Contractori europeni de succes vor prezenta cele mai recente exemple de buna practica din industrie la intalnirea liderilor din domeniul arhitecturii si constructiei, ce va avea loc la Bucuresti pe 10 si 11 noiembrie. Evenimentul va reuni peste 200 de antreprenori de constructii cu proiecte reprezentative din Europa.

 

Claudio LAUTIZI

claudio_lautizi

Claudio LAUTIZI este Director General al diviziei de Operatiuni Internationale in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de constructii din Europa, SALINI IMPREGILO, care opereaza in peste 50 de tari, cu peste 31.000 de angajati, cu o cifra de afaceri de 4 miliarde de euro si cu un portofoliu de proiecte viitoare de 29 miliarde de euro. Compania construieste in prezent proiectele unor arhitecti celebri, precum Renzo Piano sau Zaha Hadid.

SALINI IMPREGILO SpA, ITALIA

 

King Abdullah Financial District Metro Station © SALINI IMPREGILO SpA

 

Sigurður RAGNARSSON

SRR

Sigurður Ragnarsson este constructorul proiectului HARPA, proiect premiat de Uniunea Europeana in 2013 pentru excelenta in arhitectura si distins cu prestigiosul „Mies van der Rohe Award”.
Lider in domeniul constructiilor in Europa de Nord, cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in industrie, in managementul marilor proiecte de constructii, in ingineria structurala si civila, Sigurður Ragnarsson conduce compania islandeza ÍAV.

ÍAV, ISLANDA

 


Harpa © ÍAV

 

Israel DAVID

israel1

Israel David este unul dintre cei mai importanti constructori de cladiri inalte din lume. Este presedintele comisiei de etica din cadrul consiliului de inginerie si arhitectura al Ministerului Industriei, Comertului si Turismului din Israel si CEO al companiei internationale de proiectare si constructii DAVID ENGINEERING, cu proiecte importante la nivel mondial, in peste 20 de tari.

DAVID ENGINEERS, ISRAEL

 


Sorona Azrieli Tower © DAVID ENGINNERS

 

Expoconferinta Internationala a Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internationale organizate de ABplus Events la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Mai multe aici

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/18/mari-constructori-europeni-la-contractor-2014/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.