«

»

Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users. Dezvoltarea proiectelor de infrastructura – intre contractele statutare si birocratie excesiva

Share

govnet august

Bucuresti, 23 Septembrie 2014 – Delegati ai CNADNR, ICC, ANRMAP, CNSC, CFR, Ministerul Transporturilor, dar si reprezentanti ai companiilor care dezvolta proiecte de infrastructura, firme de avocatura, ingineri consultanti vor participa la „Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users”, evenimentul organizat de catre GOVNET Conferences Joi, 25 Septembrie, 2014, incepand cu ora 9:00 in sala Atlas Ballroom 2 a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

Discutiile se vor concentra pe procesul de armonizare a conditiilor speciale reglementate prin ordinele 146/2011 si 774/2013 privind contractele asociate obiectivelor de investitii din zonele de infrastructura rutiera, respectiv feroviara, finantate din fonduri publice, cu cadrul general de derulare a contractelor pentru astfel de lucrari. Totodata, pe langa provocarile cu privire la contractele statutare specifice proiectelor de infrastructura,  vor fi aduse in prim-plan noile tendinte in parteneriatul public-privat in acest sector, aspecte legate de achizitiile publice, contractele de administrare, dar si referitoare la solutionarea litigiilor care apar.

Partenerii conferintei organizate cu suportul Universitatii de Drept din Bucuresti sunt: Leaua & Asociatii, Ratiu & Ratiu, Schoenherr & Asociatii, Soimulescu & Soltan si Zamfirescu Racoti & Partners.

Companii importante active in sectorul de infrastructura din Romania precum Aqua Proiect, ARL Cluj, Bilfinger Berger, Bruckner Investments, Elcomex, Eptisa, Franklin Templeton Investment Management, Geiger Transilvania, Lujan Constructii, Louis Berger, Lujan Constructii, Montana Energy Rom, Nexans Romania, PMG Consulting Engineers, Pas 3, PORR Construct, Salini Impregilo, Strabag, Somaco, Swietelsky, Terratest, Tirrena Scavi, Vimetco Alro, Wings Business World si-au confirmat si ele prezenta la Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users.

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne la:

Adrian Ion
Publisher
Tel: 021 210 52 87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.roDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/24/romanian-infrastructure-2014-for-romanian-statutory-contract-users-dezvoltarea-proiectelor-de-infrastructura-intre-contractele-statutare-si-birocratie-excesiva/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.