«

»

Proiectul celei mai moderne sali polivalente din tara va fi prezentat la CONTRACTOR 2014

Share

Slide 1

Romania va gazdui, in noiembrie, la Bucuresti, Expoconferinta Internationala a Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR 2014, unde va fi prezentat proiectul Salii Polivalente, Cluj-Napoca, in valoare de 19 milioane de euro.

cristian_manitiuCristian Manitiu, Directorul Executiv al celui mai important constructor sibian specializat in constructii civile si industriale si printre primii constructori din Romania, CON-A, va prezenta proiectul pe 10 si 11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

Sala multivalenta are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile pentru a permite practicarea mai multor sporturi: baschet, volei, handbal, dar si gimnastica, box, judo, karate, scrima, sau dansul sportiv, competitii internationale de dans, congrese internationale pentru mai mult de 5.000 de invitati si concerte pentru 7.000 persoane.

Sala polivalenta este dezvoltata pe cinci nivele: Subsolul serveste ca parcare subterana, cu o capacitate de 445 de locuri de parcare si anexe tehnice; Parterul asigura accesele in cladire tuturor categoriilor de participanti – public, atleti, VIP, media si personal administrativ; Primul nivel este dedicat in intregime publicului si include baruri, garderobe si toalete; Structura de rezistenta este realizata din stalpi si grinzi din beton armat si ansambluri spatial metalice pentru acoperis. Fermele ansamblului spatial al acoperisului (7 buc.) au o deschidere libera intre axele reazemelor de 63,90 m si de 76,00 m dupa montaj, fiind fermele metalice cu cea mai mare deschidere libera construite in tara pana in momentul de fata; Etajul al doilea este alocat atat publicului cat si VIP-urilor, scara beneficiind de o zona separata de acces, deservita de cabine, bar, sala de conferinte, etc.; La etajul al treilea (elevatie + 14.65m) este zona de acces pentru mass-media.

Expoconferinta Internationala a Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internationale organizate de ABplus Events la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Mai multe aici

Website: www.constructii.contractor.com.ro

Facebook: www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTORDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/09/25/proiectul-celei-mai-moderne-sali-polivalente-din-tara-va-fi-prezentat-la-contractor-2014/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.