«

»

BRIKSTON: Caramida aparenta klinker – solutii pentru fatade deosebite si rezistente!

Share

brikston octombrie foto 1Casa in care locuim dorim sa fie una care sa ne reprezinte si sa fie adaptata perfect gusturilor si necesitatilor noastre. Inca din stadiul de proiectare o gandim in detaliu, sa se potriveasca cel mai bine cu spatiul dorit, insa nu trebuie neglijate aspectul final si finisajele, intrucat acestea, pe langa faptul ca ii confera valoare, definesc caminul mult visat.

Se pune din ce in ce mai mult accent pe finisajele casei iar multitudinea de materiale disponibile ofera posibilitatea de a o personaliza asa cum dorim, reflectand, astfel, frumusetea si bunul gust al proprietarului.

Pe langa produsele sale de zidarie rezistente cu care ne-a obisnuit, Brikston pune la dispozitie materiale deosebite ca aspect dar si ca rezistenta, pentru placarea fatadelor, pavaje, amenajari interioare prin intermediul gamei Fatade si amenajari. Aceasta cuprinde o larga varietate de modele si culori de caramida aparenta moderna, antichizata sau clasica, placaj ceramic klinker modern si pavaj ceramic klinker.

Caramida si placajul klinker Brikston nu se demodeaza niciodata si se pot combina perfect cu oricare alte materiale clasice sau moderne, precum: zidarie, lemn, sticla, aluminiu.

Un alt avantaj major consta in rezistenta si durabilitatea in timp intrucat lucrarile efectuate cu aceste produse nu necesita mentenanta permanenta la trecerea anilor, asa cum se intampla la cele cu tencuieli clasice. Marturie stau numeroasele cladiri vechi, foarte apreciate, placate cu caramida aparenta.

In afara de fatade, produsele din aceasta gama se pot utiliza pentru amenajari exterioare sau interioare inedite, precum pereti despartitori, ornamente, lucrari de restaurare, seminee, gratare, garduri, fantani.

Brikston pune la dispozitie, pe site-ul www.brikston.ro si in brosura Fatade si Amenajari, toate informatiile necesare si numeroase surse de idei pentru amenajari inedite, executate cu caramida si/sau placajul klinker.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 108 – octombrie 2014, pag. 27Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/10/01/brikston-caramida-aparenta-klinker-solutii-pentru-fatade-deosebite-si-rezistente/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.