«

»

Constructorul HARPA, proiect premiat de Uniunea Europeana, in programul CONTRACTOR 2014

Share

 

Harpa_01

10 – 11 noiembrie 2014, Radisson Blu Hotel, Bucuresti | www.constructii.contractor.com.ro

Sigurður_RagnarssonSigurður Ragnarsson este constructorul proiectului HARPA, proiect premiat de Uniunea Europeana in 2013 pentru excelenta in arhitectura si distins cu prestigiosul „Mies van der Rohe Award”.

Lider in domeniul constructiilor in Europa de Nord, cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in industrie, in managementul marilor proiecte de constructii, in ingineria structurala si civila, Sigurður Ragnarsson conduce compania islandeza ÍAV, antreprenor general al proiectului HARPA.

Sigurður Ragnarsson a absolvit Facultatea de Inginerie Civila din cadrul Universitatii din Islanda, iar apoi a obtinut un master in Inginerie Civila si Structurala, si de Management in Constructii, la Universitatea Tehnica din Danemarca, (DTU). In 2012 a primit certificarea de „Director de proiect IPMA la nivel A”, primul din Islanda. Este membru al Asociatiei Inginerilor Consultanti din Islanda, al Societatii Inginerilor Diplomati, al Societatii de Constructii si Inginerie Structurala si al Asociatiei de Management al Proiectelor din Islanda.

Fondata in 1954 pentru a efectua activitatile de contractare pentru Statia Navala a Statelor Unite ale Americii din Keflavik, ÍAV a devenit principalul contractor pentru baza militara americana, fiind timp de 40 de ani unicul contractor militar din Islanda. Compania a inceput sa activeze in toate domeniile constructiilor din anii 90.

„Mies van der Rohe Award” este cea mai importanta distinctie europeana din domeniul arhitecturii, oferita o data la doi ani celui mai bun proiect. In 2013, HARPA – Sala de Concerte si Centrul de Conferinte din Reykjavik a fost marele castigator. Ósbjørn JACOBSEN, arhitectul care a semnat proiectul, este invitatul special al Exponconferintei Internationale de Arhitectura RIFF 2014, eveniment care va avea loc pe 10 si 11 noiembrie, la Bucuresti, simultan cu Expoconferinta CONTRACTOR.

Expoconferinta Internationala a Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internationale organizate de ABplus Events la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Mai multe aici

Website: www.constructii.contractor.com.ro
Facebook: www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/10/02/constructorul-harpa-proiect-premiat-de-uniunea-europeana-in-programul-contractor-2014/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.