«

»

IJF DRILLING SOLUTIONS: Sisteme de ancorare pentru constructii

Share

rockdrill dec foto 5TTM tension technology srl este o companie infiintata in anul 2001 specializata in cercetarea, proiectarea si fabricatia sistemelor de ancorare. TTM tension technology face parte din grupul ORI MARTIN spa din Brescia, care, inca de la inceputul anilor 1900, activeaza in industria siderurgica, producand oteluri speciale de inalta calitate. Din 1960, si-a diversificat activitatea, intrand pe piata constructiilor, unde a adus experienta acumulata in domeniul siderurgic si produse derivate din aceasta ramura.

TTM tension technology srl dispune de o capacitate puternica de cercetare si dezvoltare, ceea ce a facut ca, in doar opt ani de la infiintare, sa fie capabila sa raspunda solicitarilor din industria constructiilor. Principalul obiectiv al TTM tension technology srl este acela de a asigura o gama larga de produse si servicii care, pornind de la productia de otel si toroane, ca prim derivat, sa poata oferi solutii calitative adecvate si pentru lucrari de mare anvergura.

 

TTM tension technology srl ofera industriei constructiilor solutii pentru urmatoarele domenii:

  • Sisteme de tensionare pentru structuri la: poduri, viaducte si alte constructii mari;
  • Sisteme de mono toron si multi toron, aderente si nonaderente, pentru placi sau plansee;
  • Sisteme de consolidare pentru aplicatii geotehnice, cum ar fi: tiranti permanenti si provizorii, in conformitate cu norma EURO NORM EN 1537 – 2013, tiranti permanenti / provizorii reinjectabili (I.R.), reinjectabili selectiv (I.R.S.), detasabili sau partial detasabili, tiranti permanenti/provizorii cu aderenta imbunatatita, dielectrici si cu incapsulare totala. Tirantii sunt realizati din toron si bara;
  • Sisteme de cabluri active si pasive „MS“;
  • Echipamente specifice pentru montajul diverselor piese si subansamble: pistoane, impinge-toron, unitati de intindere, pompe de injectie, pistoane speciale pentru liniile de productie si taiere toroane;
  • Sisteme accesorii destinate reducerii timpului de montaj pe santier;
  • Articulatii stradale din cauciuc si otel;
  • Proiectarea si productia de echipamente de sprijin pentru poduri (din otel si elastomer);
  • Articulatii de expansiune pentru poduri si aplicatii industriale;
  • Sisteme de izolare antiseismica (retineri elastome­rice) pentru poduri si cladiri.

TTM tension technology srl a obtinut in 2002 certificatul ministerial atestat de „Circulara din 15 Octombrie 1996 nr. 252 AA.GG./S.T.C.” pentru trei tipuri de toroane: T15, T15S si T15C.

TTM tension technology srl a fost prima firma din Europa care a oferit posibilitatea de adoptare a sistemelor de post tensiune cu toroane de sectiune T15C (sectiune 165 mm2), trecand, astfel, de la toroane cu sectiunea de 140 mm2 la toroane cu sectiunea de 165 mm2. Toronul T15 permite reducerea numarului de toroane prezente in cabluri, micsorand astfel, cu o clasa, ancorajul. Sistemele oferite sunt in versiune toron ade­rent si toron non aderent.

Sistemele de post tensiune pentru ancoraje M si D au obtinut certificarea CE, conform Directivei ETAG 013 concretizata in Acceptul tehnic european pentru sisteme multi toron European Technical Approval B.T.E. ETA-09-0013 si certificarea CE 0969-CPD-002/09-PT.

Sistemele de post tensiune pentru ancoraje E, ED si EX au obtinut certificarea CE, conform directivei ETAG 013 concretizata in Acceptul tehnic european pentru Sisteme monotoron European Technical Approval B.T.E. ETA-09-0012 si certificarea CE 0969-CPD-001/09-PT.

Sisteme de post tensiune pentru plansee/placi: TTM tension technology srl a realizat sisteme extrem de inovatoare, incapsulate, cu protectie totala impotriva oxidarii. Toate acestea au scopul de a oferi clientilor produse din ce in ce mai durabile.

Din septembrie 2012, TTM tension technology are un reprezentant unic in Romania. Este vorba de IJF DRILLING SOLUTIONS SRL cu sediul in Bulevardul 1 Mai, Nr. 1294, Comuna Berceni, Cod Postal 077020, Jud. Ilfov, Romania; Mobil: 0721.840.654; Fax: 037-810.7780, unde va asteptam pentru orice informatii despre produsele noastre. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 109 – noiembrie 2014, pag. 16Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/11/01/ijf-drilling-solutions-sisteme-de-ancorare-pentru-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.