«

»

SOUDAL SRL – reprezentanta in Romania a SOUDAL NV Belgia

Share

soudal siglaSOUDAL este un producator independent de spume poliuretanice, izolanti, adezivi si benzi hidroizolante, cu 16 unitati de productie pe 6 continente. Cifra de afaceri a Grupului Soudal estimata pentru 2014 este de 570 mil. Euro, iar ca numar de angajati, cifra este mai mare de 2.100.

Un segment important in gama de produse Soudal o reprezinta hidroizolantii si adezivii pentru acope­risuri. Pe piata din Romania Soudal furnizeaza toata gama de produse fabricate destinate acoperisurilor.

 

Banda hidroizolanta bituminoasa – SOUDABAND

Banda bituminoasa autoadeziva pe suport de folie aluminiu destinata izolarii coamelor inclinate, cosurilor de fum, jgheaburilor, luminatoarelor etc. Culori: aluminiu, teracota, grafit, RAL8017. Role de 10 m cu latimi de 5 cm, 7,5 cm, 10 cm, 15 cm, 22,5 cm, 30 cm.

 

Banda butilica – BUTYBAND

Banda butilica autoadeziva pe suport folie aluminiu sau plumb destinata izolarii jgheaburilor, luminatoarelor, halelor metalice etc. Culori: aluminiu si plumb. Role de 10 m cu latimi de 7,5 cm, 10 cm, 15 cm, 30 cm.

 

Banda acrilica expandabila – SOUDABAND ACRYL

Banda burete expandabil autoadeziva pentru izolarea doliilor, rosturilor in pereti etc. impregnata cu solutie acrilica. Role de diferite lungimi (4-10 m) si latimi (10-30 mm).

 

Mastic bituminos pentru acoperisuri – ROOFREPAIR

Mastic izolant pe baza de bitum cu aderenta pe suprafete bituminoase usor de utilizat cu un pistol de silicon. Poate fi aplicat chiar si pe suprafete umede (chiar sub apa). Preia miscari pana la 10%.

 

Mastic profesional pentru acoperisuri – AQUAFIX

Izolant plasto-elastic cu aderenta pe orice suprafata, inclusiv cele umede sau sub apa. Ideal pentru reparatii de urgenta sau ca izolant obisnuit pe vreme ploioasa. Este gata de lucru si se aplica usor cu ajutorul unui pistol de silicon. Total transparent, usor de aplicat si finisat, preia miscari mai mari de 10%. Buna rezistenta in conditii critice. Contine solventi. Foarte buna aderenta pe orice material, chiar si sub apa. Rezistent UV. Nu se aplica pe polistiren.

 

Adeziv – izolant tigle ceramice – COLOTUILLE

Colotuille este un mastic poliuretanic monocomponent cu elasticitate inalta, pentru fixarea supla a tiglelor ceramice sau din beton, inlocuind cu succes cuiele, mortarul si cimentul la fixarea tiglelor ceramice. Usor de aplicat, fara turnare, excelenta aderenta pe caramida, ciment si beton.

 

Adeziv – izolant tabla zincata – COLOZINC

Mastic adeziv pe baza de MS Polymer® destinat lipirii zinc pe zinc, cat si a marii majoritati a materialelor de constructii. Poate fi utilizat si ca izolant pentru acoperisuri. Excelenta aderenta pe marea majoritate a suprafetelor (chiar umede). Se poate vopsi. Complet neutru din punct de vedere chimic. Culoare gri-zinc. Rezistent la apa si razele ultraviolete.

 

Pasta hidroizolanta ranforsata cu fibre sintetice – WASSERSTOP

Pasta hidroizolanta, ramforsata cu fibre sintetice pentru reparat acoperisuri, cu aderenta chiar pe suprafete umede. Rezistenta mare UV si la fluctuatiile de tempe­ratura. Culoare inalterabila. Ramane elastica dupa uscare. Excelenta aderenta pe marea majoritate a suprafetelor (ca bitum vechi de 1 an, tigle ceramice, zinc, metal, PVC…), chiar si umede.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 109 – noiembrie 2014, pag. 61

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/11/01/soudal-srl-reprezentanta-in-romania-a-soudal-nv-belgia/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.