«

»

ACTEMIUM: Nume si renume !

Share

actenium_logoIn general, in economia de piata produsele si serviciile oferite sunt intr-o permanenta miscare in raport cu cererea dar mai ales pe baza implementarii celor mai noi, mai eficiente si functionale solutii. Cum s-ar spune, nimic nu este „batut in cuie” ci, in raport cu unii parametri, sufera schimbari definitorii.

Este si cazul Spoting Ploiesti, o companie a VINCI Energies, care a adoptat numele de marca “Actemium” ca rezultat al evolutiei si perfectionarii activitatii sale in timp.

 

Asadar, incepand cu 1 noiembrie 2014, Spoting Ploiesti, o companie membra a grupului VINCI Energies, care activeaza in domeniile instrumentatie, electrice, automatizari si mentenanta, adopta numele de mar­ca Actemium, devenind Actemium Instrumentatie Ploiesti.

Anticipand provocarile actuale din industrie, Actemium se poziti­oneaza ca prima marca ce ofera solutii si servicii dedicate in intre­gime proceselor industriale, vizand imbu­na­­ta­tirea performantei indus­triale a clientilor sai.

Actemium furnizeaza solutii si servicii la cheie de-a lungul intre­gului ciclu de viata industriala, de la consultanta si inginerie, pana la implementare, punere in functiune si mentenanta.

Cele 300 de unitati de business Actemium din intreaga lume, unite sub o singura marca, transforma aceasta marca industriala intr-o retea atat locala, cat si globala.

actenium foto 3Combinand expertiza recunoscuta, cu abordarea segmentata si efectul de retea, Actemium furnizeaza solu­tii inovatoare si eficiente, adaptate fiecarui client.

“Ca raspuns al puternicei cereri de pe piata, Actemium si-a repozi­tionat oferta, devenind un furnizor  global capabil sa conceapa, sa dezvolte si sa intretina echipamente de productie industriale. Oferim o gama completa de solutii si servicii si suntem capabili sa ne sprijinim clientii in toate fazele de derulare a proiec­telor, vizand imbunatatirea avantajului lor competitiv.” – Olivier Albessard, Director Brand Actemium

Cu o cifra de afaceri la nivel global de 2,1 miliarde de euro, Actemium este un jucator important in piata de solutii si servicii pentru industrie, reunind 20.000 de experti in 300 de unitati de business, prezente in 38 de tari din intreaga lume.

 

VINCI Energies in Romania:

In Romania, VINCI Energies este reprezentata de un grup de intreprinderi specializate care opereaza local, national si international.

 Aria de activitate a acestor intreprinderi cuprinde instalatii electrice, automatizari, incalzire, ventilatie, aer conditionat si o gama variata de izolatii industriale si pentru cladiri.

Modul flexibil de interactiune dintre specialisti si clientii lor ofera un beneficiu sporit pornind de la eficientul concept „one-stop-shopping“ („afaceri la cheie“).

Marcile Vinci Energies in Romania sunt reprezentate de TIAB, STIZO Industrial Services, STIZO Nuclear, Actemium si VINCI Facilities.

 

VINCI Energies in lume:

Activand in aproximativ 50 de tari, dintre care 30 in afara Europei, Vinci Energies are in structura sa 63.000 de angajati si a generat in 2013 o cifra de afaceri de 9,25 miliarde de euro.

Datorita retelei sale dense formata din 1.500 de unitati de business, linia de business Energies a Grupului VINCI este, in prezent, un important furnizor de servicii in domeniul energiei si tehnologiei informatiei, atat in Europa, cat si in intreaga lume.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.vinci-energies.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 110 – decembrie 2014, pag. 57

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/12/01/actemium-nume-si-renume/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.