«

»

ANMAR: Demonstratii ale montatorilor profesionisti de acoperisuri la Construct Expo

Share

anmar_logoIn perioada 26 – 29 martie 2015, in cadrul targului international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct Expo, se vor organiza demonstratii de montaj sustinute de Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania (ANMAR). Evenimentul va avea loc pe platforma P15 din cadrul complexului expozitional Romexpo si sunt invitati atat specialisti din domeniul constructiilor, cat si publicul larg interesat de sistemele si metodele de lucru profesionale, furnizate de producatori importanti din domeniu si puse in opera de montatori de un inalt profesionalism. Demonstratiile se vor face pe standuri de lucru aprobate in manifestarile si competitiile de montaj specifice bransei, respectiv de Federatia Internationala a Pietei de Acoperisuri (IFD). Pe o suprafata de circa 150 mp, unde vor fi amplasate standurile de lucru, se vor monta tigla, invelitori metalice si sisteme termo-hidroizolante pentru acoperisuri plate, iar executantii si reprezentantii ANMAR prezenti la fata locului vor putea oferi informatii de specialitate vizitatorilor targului.

Acest eveniment este insa doar o ”prefata” pentru organizarea primului Campionat National al Tinerilor Montatori de Acoperisuri, care se va desfasura in toamna acestui an dupa un concept occidental.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/anmar-demonstratii-ale-montatorilor-profesionisti-de-acoperisuri-la-construct-expo/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.