«

»

Bauder in Europa de Sud-Est

Share

bauder logo 2014Deja sunt mai mult de 150 de ani de cand, in compania Bauder, au aparut primele produse referitoare la tot ceea ce inseamna acoperisuri.

Incepand cu 1982, Gerhard si Paul-Hermann Bauder conduc compania aflata la a treia generatie Bauder. Este o companie condusa de proprietari si de aceea nu ne aflam sub constrangerea maximizarii profitului pe termen scurt, ci, din contra, putem sa ne dezvoltam mai departe, continuu si pe termen lung, cu obiectivul de a realiza, in toate domeniile, performante de varf.

Astazi, ne numaram, in Europa, printre cei mai importanti producatori de sisteme moderne de etansare, izolatie si inverzirea terasei cu vegetatie, realizand o cifra de afaceri anuala de peste 500 milioane de Euro. Cei peste 800 de angajati se preocupa de clientii nostri, un sfert dintre ei asi­gurand consultanta calificata la locul “de punere in opera” a produselor.

De remarcat, totodata, ca suntem prezenti cu produsele noastre in 13 tari din Europa.

 

Cu 30 de ani in urma a fost intemeiata in Austria prima sucursala din strainatate a companiei Paul Bauder GmbH & Co. KG. Dupa caderea cortinei de fier a urmat, intre anii 1992 si 2012, deschi­de­rea altor companii in Ungaria, Cehia, Romania, Slovacia si Croatia.

Colaborarea continua si in parteneriat cu distribuitorii comerciali si constructorii ne-a condus la po­zitia de astazi, din fruntea ie­rarhiei europene, in domeniul sistemelor de acoperisuri-terasa si de acoperisuri inverzite.

Optima satisfacere a clientilor este pentru noi un factor de succes esential si, in acelasi timp, o ce­rinta ridicata. Cu atat mai mult ne bucuram de posibilitatea de a oferi, foarte curand, calitatea de varf Bauder „Made in Austria”.

In noua fabrica de membrane bituminoase din Bruck an der Leitha vom dezvolta, pe langa noutati in gama de produse, in special servicii logistice care le aduc clientilor nostri beneficii si avantaje.

 

Aici se realizeaza cea mai moderna productie din Austria

In zona industriala Bruck/Leitha-West se realizeaza cea mai moder­na fabrica de membrane cu bitum din Europa. In plus, vor fi suprafete noi de depozitare si birouri, precum si un centru de instruire modern. Proiectarea unei fabrici noi reprezinta pentru Bauder o lucrare in echipa. In plus, este folosita experienta rezultata din toate fabricile Bauder existente.

bauder mar foto 1

O atentie ridicata acordata mediului si protectiei muncii

La constructia noii fabrici Bauder se acorda o atentie deosebita protectiei mediului, securitatii muncii si sanatatii la locul de munca. Astfel, sunt investite, printre altele, sume importante in masuri de mentinere a puritatii aerului sau in sisteme de management al ener­giei, pentru a reduce la minimum consumul energetic. Suplimentar, este prevazuta construirea unei instalatii fotovoltaice si a unor instalatii termice solare.

 

Angajament ferm fata de pietele din Austria si Europa de Est

Prin investitia de 20 milioane euro intr-o noua fabrica in Bruck, Bauder subliniaza angajamentul sau pentru o prezenta de lunga durata pe pietele Austriei si Europei de Est. Aceasta decizie este sustinuta si sprijinita de intreaga echipa Bauder. Ea repre­zinta o mare sansa pentru dezvol­tarea, in continuare, a companiei.

 

Formarea din timp a echipei in Bruck

Pentru a se putea asigura si la noua locatie standardul inalt de calitate al produselor Bauder, s-a demarat, deja, procesul de angajare a primilor lucratori. Pana la punerea in functiune, la inceputul anului 2016, toti angajatii vor fi scolarizati si familiarizati cu noile lor atributii in fabricile Bauder existente.

 

Selectie strategica a locatiei amplasarii

Unul dintre avantajele importante ale amplasarii in Bruck an der Leitha este legatura directa la autostrada Est A4 si astfel, catre cele mai importante piete de desfacere din Austria si Europa de Est (35 km pana la Viena, 45 km pana la Bratislava, 200 km pana la Budapesta). In afara de aceasta, in rafinaria Schwechat, la doar 25 km departare, este produsa materia prima principala, respectiv bitumul.

Lucrarile de constructie, incepute in septembrie 2014, vor fi fina­lizate in toamna acestui an, urmand ca la inceputul lui 2016 sa se dea startul productiei.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 112 – martie 2015, pag. 70

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/bauder-in-europa-de-sud-est/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.