«

»

Evenimentul de Echipamente Electrice si Automatizari, IEAS 2015

Share

ieas_headerCe este IEAS?

Evenimentul IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari din Romania. International Electric & Automation Show, IEAS si-a propus inca de la prima editie din 2005 sa fie punctul de intalnire intre companii si specialisti, dezvoltand o serie de manifestari dedicate acestora, ce sunt  in concordanta cu tendintele din piata. IEAS reprezinta mai mult decat un targ tehnic, conferinte si prezentari, IEAS imbina elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile cu actiuni de matchmaking si business networking.

 

Cand are loc?

Evenimentul IEAS are loc anual in luna septembrie, editia a XI-a de anul acesta va avea loc in perioada 8-11 Septembrie.

 

Unde se desfasoara?

Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului din Bucuresti pe o suprafata de aproximativ 3.600 mp in salile Unirii, Take Ionescu, I.C. Bratianu si Nicolae Balcescu.

 

Cui se adreseaza?

Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industriilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electronica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria lemnului, HORECA, IT&C, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.

 

Cine sunt expozantii?

Cele mai importante companii de profil din tara si din strainatate prezinta cele mai noi tehnologii printr-o expunere de exceptie. Printre participantii la IEAS de-a lungul anilor se numara: 3M, ABB Romania, AE&T Trading, Automatica, Eaton, Electroalfa, Electromagnetica, Electrotel, Emka Beschlagteile, Finder Echipamente, Harting, Icpe Actel, Kreatron, Legrand Romania, Multi-Contact, National Instruments, Obo Bettermann, Schneider Electric, Pepperl+Fuchs, Phoenix Contact, Rittal Sisteme, Siemens Romania, Tyco Romania, Toyota Material Handling Romania, Wago Romania, Weidmuller si multi altii.

 

Cine sunt vizitatorii?

Anual, peste 4.000 de vizitatori specializati sunt inregistrati in cele 4 zile de expunere la IEAS.

Peste 30% dintre vizitatori sunt reprezentanti vanzari, referenti marketing, referenti comerciali, experti achizitii, responsabili aprovizionare, coordonatori departamente tehnice si de proiect.

Mai mult de 15% sunt directori, directori zonali, sef departament, asociati.

Restul procentului de vizitatori este impartit catre: electricieni, ingineri, tehnicieni, instalatori, maistri, coordonatori proiect, coordonatori receptie, specialisti IT, contabili, arhitecti, cercetatori, studenti, designeri, proiectanti, responsabil din sectoarele comerciale, reprezentanti mass-media.

 

Despre expozanti si vizitatori

Anual evenimentul reuneste vizitatorii si reprezentantii companiilor participante. Astfel ca, evenimentul isi propune sa ofere cele mai bune solutii de business, sa faciliteze schimbul de informatii si sa creeze mediul de afaceri perfect. Fiecare companie expozanta isi prezinta produsele si solutiile tehnice, stabileste intalniri la fata locului, organizeaza demonstratii si prezentari dintre cele mai inedite si interactive. Accesul specialistilor este liber pe toata perioada de desfasurare a targului.

 

 

Parteneriate strategice

Pe langa unele din cele mai importante companii de profil din tara si din strainatate, IEAS are alaturi parteneri puternici si de renume. Cele mai importante asociatii si consilii de profil, participa activ in diseminarea informatiilor despre eveniment si contribuie la promovarea si vizibilitatea acestuia: Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Patronatul Societatilor de Constructii (PSC), Asociatia Generala a Inginerilor din Romania (AGIR), Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR), Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR), Federatia Patronala Energetica (APEN), Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Patronatul Roman din Industria Electronica, Electrotehnica, Tehnologiei Informatiei (APREN), Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE), Asociatia Patronala a Industriei de software si servicii (ANIS)

IEAS face demersuri constante pentru a deveni un partener de incredere pentru industria romaneasca.

 

Toti cei care doresc informatii suplimentare despre editiile IEAS sunt rugati sa ne contacteze la coordonatele de mai jos:

DK EXPO: Str. Slt. Virgil Stoianovici, Nr. 4, Ap.3, Sec.1, Bucuresti
Telefon/ Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/evenimentul-de-echipamente-electrice-si-automatizari-ieas-2015/

1 ping

  1. Ronexprim a spus:

    asteptam cat mai multi participanti si anul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.