«

»

MIG MATERIAL INNOVATIVE GESELLSCHAFT: Vopseaua care asigura o economie de energie de pana la 40 la suta

Share

mig logoSuntem o societate tanara si moderna, cu o dinamica foarte intensa, unul dintre liderii producatori de sisteme de reducere a cromatului pentru chimia din domeniul constructiilor si de produse chimice pentru alte aplicatii industriale.

Cresterea societatii MIG se datoreaza diversificarii ariei de produse, precum si dezvoltarii continue si aplicarii in practica a noilor tehnologii. De exemplu, vopseaua pentru economisirea energiei si produsele care promoveaza sanatatea, cum ar fi ingrasamantul cu microelemente.

In calitate de societate inovatoare high-tech, detinem patente germane, dar si europene.

mig galeti copySocietatea MIG pune calitatea vietii omului pe primul loc. Cu produsele MIG-ESP Interior (ECO certificat) si Exterior am reusit sa fabricam tavane si pereti care sa reflecte caldura si in acelasi timp, sa respire. Astfel, se obtine un climat activ, care induce starea de bine. Din exterior, fatadele arata foarte bine o perioada indelungata datorita rezistentei mari la UV si intemperii, precum si faptului ca reflecta lumina.

Vopseaua noastra asigura o economie de energie de pana la 40%, in conditiile in care permite locatarilor sa se bucure de un climat deosebit de placut: vara racoare si iarna caldura placuta, usor de suportat.

Vopseaua MIG Interior/Exterior este recomandata a fi folosita in mod deosebit in domeniul protectiei constructiilor monumentale precum si in domeniul constructiilor sociale: spitale (datorita faptului ca vopselele sunt fara miros, camerele se pot folosi imediat dupa aplicare), laboratoare etc.

MIG Material Innovative Gesellschaft mbH introduce criterii noi si in agricultura prin ingrasamantul cu microelemente. Astfel, cresc recoltele si in acelasi timp, contribuie la mentinerea sanatatii consumatorilor.

In cei peste 10 ani de istorie, MIG a servit, cu produsele si ideile sale, atat clientilor, cat si mediului si sanatatii omului. Societatea noastra isi propune si pe viitor indeplinirea cu succes a unor asemenea obiective.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 112 – martie 2015, pag. 76

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/mig-material-innovative-gesellschaft-vopseaua-care-asigura-o-economie-de-energie-de-pana-la-40-la-suta-3/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.