«

»

ROMFRACHT: Participare expozitionala internationala de succes!

Share

romfracht martie foto 1Desi suntem la inceputul anului 2015, pe plan international au debutat, deja, manifestarile expo­zitionale de profil, element semnificativ pentru ofertele firmelor de specialitate lansate pe piata constructiilor de orice gen.

Este de salutat faptul ca la asemenea targuri participa si firme din tara noastra.

De exemplu, in perioada 19 – 24 ianuarie 2015, societatea Romfracht Romania a fost prezenta la cea mai mare expozitie dedicata constructiilor civile si industriale in Europa: Targul Mondial de Arhitectura, Sisteme si Materiale de Constructii BAU 2015, care a avut loc in orasul München din Germania.

 

Vorbind despre Romfracht Romania, precizam ca aceasta s-a lansat pe piata noastra in anul 1996, cand punea accent pe transporturile mari internationale, iar din anul 2007 a inceput sa dezvolte activitatea de productie fabricand fibre metalice necesare mai multor tipuri de constructii.

In anul 2012 societatea a lansat RomFibremix, un compus revolu­tionar pe piata din Europa, ce cuprinde atat fibre me­talice cat si fibre din polipropilena. In prezent, firma a devenit cel mai mare producator de fibre metalice, cu o capacitate de 2.800 tone lunar.

La standul Romfracht Romania din cadrul expozitiei BAU 2015, vizitatorii au avut sansa sa beneficieze nu doar de expunerea produselor ci si de prezentarea unor filme instructive, care au avut scopul de a evidentia si explica, simplu si clar, aplicatiile practice ale produselor, precum si modul de folosire.

Produsele prezentate in cadrul expozitiei au fost:

  • fibrele pentru armarea dispersa;
  • fibrele din polipropilena pentru sape: RoNet;
  • fibrele din polipropilena pentru eliminarea microfisurilor: RawWhite.

De asemenea, in acest an firma s-a prezentat nu doar cu multitudinea de fibre mentionate mai sus, ci si cu STM-uri (sarma tare mata), precum si cu sarma moale neagra.

Produsele expuse de Romfracht Romania au fost apreciate de vizi­tatori, in principal cei de pe piata germana. Exponatele prezentate cu prilejul BAU 2015 de la München au convins vizitatorii standului nostru ca produsele respective sunt menite nu doar sa scada costurile unei constructii ci si sa asigure o calitate superioara si o durabilitate pe termen lung.

In acest sens, este bine de stiut ca fibrele metalice micsoreaza tasarea betonului si posibilitatea formarii de fisuri la suprafata; totodata, maresc rezistenta la oboseala a pardoselii, precum si rezistenta la schimbarile de temperatura si la socurile termice.

Un alt produs, fibra din poli­pro­pilena RoNet, reduce contractia plastica a betonului intarit, imbu­natateste rezistenta la impact, creste rezistenta la uzura si duritatea betonului, conferind durabilitate pe termen lung si controlul temperaturii.

Fibra monofilament RawWhite ofera durabilitate pe termen lung, impiedicand formarea microfisurilor din cauza contractiei betonului si reduce tasarea.

Prezenta la Expozitia BAU 2015 a oferit firmei noastre o sansa in plus de a le arata celor prezenti modul in care ne-am dezvoltat in timp si am devenit mai profe­sionisti, ceea ce ne-a reconfirmat pozitia de Top 1 in Europa de Est.

Un rol aparte, pentru prezenta noastra activa si eficienta de la BAU 2015, a reiesit si din modul in care ne-am organizat standul, amplasat in hala A1, precum si din felul in care am decis sa oferim informa­tiile. Astfel, am venit in intampi­narea vizitatorilor dornici sa afle cat mai multe despre socie­tatea Romfracht Romania, despre produsele noastre si domeniile lor de aplicare.

Modul in care a fost pregatit personalul nostru pentru a raspun­de cat mai clar si corect la orice intrebare arata nivelul profesional al firmei noastre, precum si performantele produselor, nivel ce a fost nu doar recunoscut ci si admirat de vizitatori.

In concluzie, se poate afirma fara tagada ca produsele prezentate de societatea noastra la aceasta expozitie au fost de o calitate exceptionala iar serviciile oferite clientilor au fost prompte si de un inalt profesionalism, oferind siguranta clientului final, pentru a avea incredere deplina atat in informatiile noastre cat si in produsele societatii Romfracht.

Autor:
ec. Florin Florian – director departament Fibre – Betoane, ROMFRACHT 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 112 – martie 2015, pag. 32

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/romfracht-participare-expozitionala-internationala-de-succes/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.