«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: Invitatie la expozitia ”BAUER IN-HOUSE 2015”

Share

tpcom aprilie foto 10In acest an, care marcheaza a douazecea editie a expozitiei ”BAUER IN-HOUSE”, grupul BAUER Maschinen isi va deschide, din nou, portile sediului sau central din Schrobenhausen pentru invitati din toata lumea, specialisti din intregul spectru al ingineriei fundatiilor speciale din constructii.

Din 18 pana in 21 Aprilie 2015, clientii invitati la expozitie au posibilitatea de a participa la un program inedit de prezentare a celor mai noi realizari ale grupului BAUER Maschinen. 

Vor fi expuse utilaje pentru foraj rotativ de tip BG, atat din seria ”Premium line” cat si ”Value Line”.

Doua macarale pentru fundatii speciale de tip MC vor fi expuse ca masini purtatoare ale unitatilor de frezare si unitatilor de graifere, pentru executia de foraje pentru  pereti diafragma.

Impreuna cu acestea, va fi expu­sa si o instalatie de denisipare, conturand astfel, practic, un veritabil san­tier de executie a peretilor diafragma.

Toate celelalte firme componente ale grupului BAUER Maschinen vor fi prezente in expozitie cu ultimele lor realizari.

Intre acestea, RTG Rammtechnik, producatoare de utilaje de tip RG, pentru instalarea de palplanse, prin intermediul unor capete hidra­ulice vibratoare montate pe masturi telescopice.

Pe modelele cu mast fix, capul vibrator poate fi inlocuit cu unul rotativ pentru foraje de piloti.

La instalarea de palplanse si piloti metalici din beton sau lemn, se pot folosi si alte metode, precum:

  • ciocanele hidraulice FAMBO, produse in Suedia, montate pe un excavator sau pe un utilaj de foraj tip BG sau RG;
  • ciocanele Diesel PILECO, produse in S.U.A., care folosesc, ca utilaj purtator, o macara speciala, tip MC, un utilaj de foraj rotativ, tip BG, sau un utilaj pentru palplanse, tip RG.

KLEMM Bohrtechnik este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloti sau pentru injectii de beton la presiuni inalte, in tehnologia ”jet grouting”.

Firma KLEMM a dezvoltat, de asemenea, o gama de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale.

HAUSHERR System Bohrtechnik este specializata in fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru explo­zii in cariere si pentru exploatari miniere de suprafata.

ABS Trenchless produce instalatii pentru foraje orizontale de subtraversare si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane.

PRAKLA Bohrtechnik este specializata in fabricarea utilajelor de foraj mobile, montate pe sasiuri de camion, destinate forajelor la mare adancime, pentru puturi de apa, pentru prelevare de probe necesare studiilor geotehnice, precum si pentru captarea energiei geotermale.

MAT Mischanlagentechnik produce o gama completa de instalatii si echipamente pentru preparare, amestec, injectie si denisipare a fluidelor de foraj.

In afara prezentarii numeroaselor inovatii tehnice, invitatii expozitiei se vor bucura si de un atractiv program, pigmentat cu diverse surprize. Astfel, in cunoscutul poligon de testari si demonstratii de la Aresing, se va organiza pentru prima data un program special pentru clienti, denumit ”Experienta in foraj”. Clientii care doresc isi pot testa calitatile de ope­rator, la bordul unui utilaj de foraj, incercand sa-si dovedeasca abilita­tile de manevrare a acestuia.

Pentru obtinerea unei invitatii la expozitie va puteti adresa firmei TRACTOR PROIECT COMERT SRL din Brasov, reprezentanta BAUER Maschinen GmbH in Romania, pana la data de 07.04 2015.

Date de contact:
• e-mail: office@tpcom.ro
• tel./fax: 0268 406406
• tel. mobil: 0745 028205

Pentru informatii la zi privind expozitia ”BAUER IN-HOUSE 2015” consultati si pagina web: http://www.bauer.de/en/bma/exhibition 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 113 – aprilie 2015, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/04/10/tractor-proiect-comert-invitatie-la-expozitia-bauer-in-house-2015/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.