«

»

Zilele Arhitecturii. Editia a 7-a – Cluj Napoca, 11 – 18 mai 2015

Share

za_logoNe face placere sa va informam ca Asociatia Studentilor Arhitecti – AStA Cluj organizeaza anul acesta a 7-a editie a evenimentului Zilele Arhitecturii, manifestare menita sa aduca in atentia publica o serie de probleme actuale din sfera arhitecturii si urbanismului cu scopul de a crea legaturi benefice intre profesia de arhitect si publicul larg, incercand, in acelasi timp, sa conduca la propuneri si solutii optime.

Asociatia Studentilor Arhitecti Cluj este prima asociatie de acest gen din Romania, fiind in acelasi timp una dintre cele mai active in organizarea de evenimente culturale.

Editia 2015 a Zilelor Arhitecturii se va desfasura in perioada 11-18 mai, fiind parte din programul Cluj-Napoca – Capitala Europeana a Tineretului 2015. Principalele 4 sectiuni: Conferinte, Ateliere, Expozitii si Strada. Proiectul isi propune sa aduca in discutie, sa informeze si sa actioneze asupra problemelor din sfera arhitecturii, la nivel de oras, implicand mediul academic, arhitecti, ingineri, designeri dar si publicul general.

AStA Cluj este o organizatie non-profit si apolitica infiintata in 1999 de catre studenti de la Facultatea de Arhitectura si Urbanism din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca. A inceput ca un raspuns la nevoia de a crea si exprima o identitate a studentilor arhitecti, deve­nind in timp un cadru organizatoric si administrativ care apara drepturile studentilor si le da posibilitatea de a se exprima in afara limitelor create de facultate. In acelasi timp, are ca obiectiv ridicarea nivelului arhitecturii si al urbanismului din Romania si cu precadere din Municipiul Cluj-Napoca printr-o serie de evenimente culturale menite sã atraga atentia asupra problemelor, solutiilor si inova­tiilor din acest domeniu.

In prezent, Asociatia are 35 de membri activi si 50 de membri aderenti, fiind singurii care se adreseaza publi­cului larg cu privire la importanta arhitecturii in calitatea vietii unui oras.

 

asta_logoContact:
Asociatia Studentilor Arhitecti
Str. René Descartes nr. 30, Cluj-Napoca
E-mail: office@astacluj.ro

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/04/17/zilele-arhitecturii-editia-a-7-a-cluj-napoca-11-18-mai-2015/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.