«

»

GLOBAL SERVICE PROIECT: Un deziderat mereu in actualitate: drumurile!

Share

De multa vreme lucrarile legate de infrastructura drumurilor care strabat sau ar trebui sa strabata in lung si lat tara noastra, rezolvand cerintele economice si edilitare, merg intr-un ritm deloc de invidiat, desi avem, slava Domnului, suficiente societati de proiectare si constructii specializate in acest domeniu.

Una dintre aceste firme, Global Service Proiect, este prezenta de mai mult timp si in revista noastra.

Urmarind, sumar, istoria acestei societati in domeniul proiectarii de drumuri, avem confirmarea ca se poate conta pe profesiona­lismul celor ce isi desfasoara activi­tatea in Global Service Proiect.

global service logo

Lansarea initiala in domeniul proiectarii de drumuri s-a facut in 2003, prin intermediul SC GLOBAL SERVICE CONSULTING SRL, societate cu sediul in Buzau, iar apoi, in 2005, s-a infiintat SC GLOBAL SERVICE PROIECT SRL, cu sediul in Bucuresti. Ambele firme de proiectare dispun de aceeasi echipa dinamica si tanara, formata din ingineri proiec­tanti absolventi ai Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, sectia Cai Ferate, Drumuri si Poduri si condusa cu profesionalism de dr. ing. Adrian Burlacu, sef lucrari la aceeasi universitate.

Misiunea societatii este de a furniza clientilor sai servicii de cea mai buna calitate, intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic si financiar.

Iata, de altfel, si serviciile puse la dispo­zitia celor interesati de o posibila colaborare:

  • Proiectare in domeniul drumurilor, strazilor, sistematizare verticala platforme industriale, parcari, drumuri in ansambluri rezidentiale, extindere retea alimentare cu apa si retea de canalizare, poduri si podete;
  • Expertize tehnice pentru drumuri si poduri;
  • Intocmirea de documentatii pentru obti­nerea certificatelor de urbanism, avize si acorduri din partea CNADNR si Politia Rutiera pentru racordarile la drumurile publice;
  • Realizarea de proiecte de circulatie si proiecte pentru managementul traficului pe perioada executarii lucrarilor la drumurile publice, pro­iectare marcaje, indicatoare si elemente semnalizatoare;
  • Proiectare si amenajare peisa­gistica pentru parcuri si gradini publice;
  • Consultanta pentru executarea pro­iec­telor de drumuri, extindere retea alimentare cu apa si retea de canalizare.

Toate proiectele sunt executate cu respectarea standardelor si normelor tehnice in vigoare. Dezvoltarea lor se face folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, solutii software de ultima generatie, ceea ce asigura o durata redusa de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni.

In raport de dificultatea proiectului, firma colaboreaza cu proiectanti avand experienta de peste 15 de ani in domeniu.

La cererea beneficiarului, se asigura si verificarea proiectului de catre un verificator atestat MLPAT. SC GLOBAL SERVICE PROIECT SRL pune la dispozi­tia celorlalti proiec­tanti consultanta si verificatori atestati MLPAT in vederea intocmirii unui proiect corect, atat din punct de vedere tehnic, cat si economic.

Succesul activitatii se datoreaza in special valorilor care au ghidat politica organizatiei si care inglo­beaza spiritul, filozofia si practicile zilnice ale organizatiei, principii care au stat la baza relatiilor cu clientii, partenerii si angajatii firmei.

Principiul de baza al politicii SC GLOBAL SERVICE PROIECT SRL este imbunatatirea continua a efici­en­tei serviciilor prestate, in scopul cresterii satisfactiei clientului si castigarii de noi piete.

Pentru a demonstra clientilor si celorlalte parti interesate capabilitatea de a presta servicii care sa satisfaca optim cerintele, s-a proiectat, documentat si implementat atat sistemul de management al calitatii, conform preve­derilor standardului SR EN ISO 9001:2008 „Sisteme de management al calitatii – Cerinte“, cat si „Sistemul de mana­gement al sanatatii si secutitatii ocupa­tio­nale OHSAS 18001:2007“, Sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001:2004“ si „Sistemul de respon­sabilitate sociala SA 8000:2008“.

Cunoasterea informatiilor prezentate mai inainte poate fi o invitatie pentru cei interesati de a apela la oferta, promptitudinea si efectele unei colaborari eficiente in acest domeniu atat de necesar pentru infrastructura rutiera, cai ferate etc.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 114 – mai 2015, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/05/09/global-service-proiect-un-deziderat-mereu-in-actualitate-drumurile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.