«

»

SOLETANCHE BACHY FUNDATII: Bazeaza-te pe noi! Build on us!

Share

RC_iunie_interior_Page_12_Image_0001Numele de Soletanche Bachy este echivalent cu al antreprenorului general in domeniul geotehnicii si ingineriei civile, parte a grupului Soletanche Freyssinet si a grupului Vinci Construction.

Soletanche Bachy este rezultatul fuziunii a doua antreprize: Bachy (infiintata in 1927) si Soletanche (infiintata in 1947), avand azi peste 9.500 de angajati in 70 de tari, cu peste 60.000 de contracte onorate in 100 de tari.

Lansat ca specialist in tehnologii de injectare a pamanturilor, si-a insusit, in timp, o gama completa de metode si tehnologii specifice ingineriei geotehnice, fundatiilor speciale, lucrarilor subterane, lucrarilor de imbunatatire a terenurilor sau de tratare si control al poluarii.

Intre lucrarile reprezentative executate de-a lungul anilor de Soletanche Bachy, se numara: fundatia turnurilor Petronas din Kuala Lumpur; stabilizarea nisipului maritim de la cele doua Palmiere din Dubai; lucrarile portuare de la Port 2000 din Le Havre; incinta de la Ground Zero – WTC New York; cel mai adanc ecran de etansare din lume la reabilitarea barajului Mud Mountain, din SUA; cea mai mare cantitate de betonare continua din lume, la construirea Muzeului „Al Doilea Razboi Mondial“ din Gdansk, Polonia.

Avand 12 subunitati specializate si departamente dedicate cercetarii si dezvoltarii, in care sunt implicati experti in contact direct cu realitatile practice ale specialitatii lor, si bazandu-se, totodata, pe parteneri externi cum ar fi laboratoare, institute de cercetare si universitati, s-a creat un mediu extrem de fertil pentru promovarea de idei noi.

Dedicat inovatiilor tehnice, Soletanche Bachy investeste anual 2% din cifra de afaceri in programe de cercetare din Uniunea Europeana si din tarile unde este prezent prin filialele importante.

Toate acestea au facut ca societatea sa detina un portofoliu total de peste 500 licente, cu cate 35 inre­gistrate anual si au contribuit la obtinerea a peste 15 premii de inovatie acordate de FNTP (Federatia Nationala de Lucrari Publice din Franta) pentru tehnologii si solutii, cum ar fi sistemul de etansare CWS, procedeul de Hidrofreza, metoda Geomix, tehnologia T.pile, metodele JetPlus, Proccope, Starsol, Colmix.

RC_iunie_interior_Page_13_Image_0003

Prezenta in Romania din 1992, filiala SBR a participat, de-a lungul anilor, la realizarea unor proiecte importante. Succesul anului 2014 s-a datorat unor proiecte ca: Park Lake Plaza, Siniat Turceni, The Office Cluj, Green Court – C, Azomures, City Business Excellence Center Timisoara, Trade Center Oradea.

Contact:
SBR Soletanche Bachy Fundatii
Str. Traian (iLion Offices) Nr. 234, Et. 6, Sector 2, RO-024046 Bucuresti
Tel.: +40-31-102 37 01 | Fax: +40-31-102 37 02
Email: sbr@sbr.ro
www.sbr.ro | www.soletanche-bachy.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 115 – iunie 2015, pag. 14

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/06/01/soletanche-bachy-fundatii-bazeaza-te-pe-noi-build-on-us/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.