«

»

Best Roofs & Facades, 19 – 23 septembrie, Bucuresti, ROMEXPO

Share

banner_03
Va invitam la 
Best Roofs & Facades 2015

• Demonstratii de montaj profesionist cu materiale premium
• 
Concurs cu cele mai reusite lucrari executate de firme specializate si competitie de abilitati practice
• 
Eveniment desfasurat in paralel cu BIFE – SIM si Art Floors – Concursul National al Montatorilor de Pardoseli

Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania, organizatie profesionala membra a IFD (Federatia Internationala a Pietei de Acoperisuri), in parteneriat cu Revista Mansarde, Acoperisuri & Fatade, organizeaza in perioada 19-23 septembrie 2015 a doua editie a manifestarii specializate Best Roofs & Facades.

Dupa demonstratiile de montaj din aceasta primavara, de la Construct Expo, si Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri din noiembrie 2014 desfasurat la Bucuresti, acest eveniment doreste sa continue seria de manifestari specifice bransei, pentru popularizarea meseriilor din domeniu cu implicarea cat mai multor profesionisti.

Evenimentul va cuprinde:

• un concurs de lucrari realizate in situ de catre montatori profesionisti, care vor fi jurizate de catre o comisie de specialisti;
• concurs de abilitati practice ale montatorilor participanti, pe diferite segmente: acoperisuri clasice, acoperisuri metalice, acoperisuri terasa, montarea de sisteme pluviale, montarea de ferestre de masarda etc.;
• demonstratii practice organizate in Pavilionul E2 din complexul Romexpo;
• conferinte pe teme de specialitate sustinute de arhitecti, producatori de materiale si specialisti in domeniu;
• expunerea de produse si sisteme ale celor mai relevanti producatori.

Concursul de abilitati practice se va desfasura pe standurile de lucru utilizate la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri, aprobate de IFD.

Pe parcursul a cinci zile de evenimente, este asteptat publicul vizitator specializat (arhitecti, ingineri constructori, antreprenori, distribuitori de materiale din domeniu, montatori, presa de specialitate, dezvoltatori etc.), dar si numerosi potentiali beneficiari, interesati de materiale pentru constructii si amenajari, de ultimele noutati din domeniul acoperisurilor si mansardelor.

Manifestarile din 19 – 23 septembrie vor fi o excelenta ocazie de intensificare a comunicarii in interiorul bransei, intre montatori/producatori de acoperisuri si arhitecti, constructori, profesionisti din industria lemnului sau publicul larg.

Mai multe detalii gasiti aici.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/07/28/best-roofs-facades-19-23-septembrie-bucuresti-romexpo/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.