«

»

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania. 19 – 23 septembrie 2015, ROMEXPO

Share

banner_01Suntem bucurosi sa va anuntam ca in toamna acestui an se va desfasura o noua editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, alaturi de expozitia specializata Art Floors 2015, evenimente despre care putem spune ca au devenit deja o traditie in viata bransei pardoselilor profesionale.

Manifestarea va fi organizata intre 19 si 23 septembrie 2015 de Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F si avand ca partener logistic o echipa formata in jurul platformei media Pardoseli Magazin.

Spatiul competitional si zona expozitionala vor fi amenajate in Pavilionul E 2 al Complexului Romexpo, concomitent cu Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM 2015.

Suntem incantati de asemenea sa va anuntam ca arbirajul este asigurat de o echipa EUFA P+F in fruntea careia se va afla personal presedintele acestui for, domnul Heinz Brehm, o garantie a continuarii standardelor ridicate propuse de competitie.

Asa cum ne-am obisnuit la ultimele editii, concursul va avea doua sectiuni – Pardoseli din Lemn si Pardoseli Elastice; castigatorii vor primi premii in bani si scule profesionale si vor reprezenta Romania la urmatorul Campionat European al Montatorilor de Pardoseli de anul viitor.

In acelasi timp si acelasi loc cu concursul propriu-zis, se va desfasura expozitia Art Floors, dedicata producatorilor si distribuitorilor de pardoseli si accesorii pentru pardoseli din Romania. Manifestarea ofera companiilor specializate posibilitatea ca, pe langa prezenta cu un stand expozitional in cadrul caruia sa interactioneze cu publicul vizitator, sa aiba si oportunitatea de a face prezentari de produse, a sustine conferinte si demonstratii practice, intr-un spatiu aflat in apropierea zonei de concurs.

Pe parcursul a cinci zile de evenimente este asteptat publicul vizitator specializat (arhitecti, ingineri constructori, antreprenori, distribuitori de materiale din domeniu, montatori, presa de specialitate, dezvoltatori etc.), dar si numerosi potentiali beneficiari, interesati de materiale pentru amenajari si de ultimele noutati din domeniul pardoselilor.

Suntem convinsi ca veti sprijini in continuare acest concurs, ca si la editiile precedente, ca veti veni cu propuneri si idei (inclusiv echipe inscrise in competitie) care sa ridice nivelul manifestarii si sa-l transforme intr-un reper pentru piata constructiilor din Romania.

Detalii despre modul de desfasurare si noutati apar progresiv pe www.pardoselimagazin.ro/concurs

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/07/28/concursul-national-al-montatorilor-de-pardoseli-din-romania-19-23-septembrie-2015-romexpo/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.