«

»

IEAS, International Electric&Automation Show: 8 – 11 septembrie, Bucuresti, Palatul Parlamentului

Share

ieas_headerieas headerAnul acesta IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru Romania, concept care pune accentul pe valorificarea resurselor firmelor din industrie si pe promovarea produselor si serviciilor smart pentru orase – Smart City. Smart City la IEAS reprezinta: Energie Inteligenta, Cladiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

IEAS, International Electric&Automation Show, eveniment care are loc in fiecare an la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, a ajuns anul acesta la editia cu numarul 11. Evenimentul IEAS reuneste, timp de 4 zile, companiile de referinta din industrie, institutiile de profil, reprezentanti ai autoritatilor locale, ministerelor, precum si numerosi reprezentanti ai industriilor vizate. IEAS este un eveniment „business to business”, un eveniment tehnic, ce imbina elemente de show cu actiuni de matchmaking si business networking.

Industria este intr-o continua miscare si dezvoltare, acest lucru putand fi observat in prezent pe toate pietele, fie ca vorbim despre proiecte aflate in derulare sau proiecte noi. Numeroase companii de echipamente electrice, automatizari sau furnizoare de energie electrica au inteles importanta deosebita a prezentei lor in cadrul evenimentelor specializate.

2015 a adus o piata mult mai dinamica, cu reveniri ale expozantilor din anii anteriori, dar si firme noi care au ales sa fie prezente anul acesta la IEAS. Peste 15% din numarul participantilor este reprezentat de companii din strainatate, din tari precum Bulgaria, Germania, Italia, Polonia, Spania, Ungaria si Turcia. In cele 3 sali de expunere vor fi prezente aproximativ 95 de companii si se asteapta 4.000 de vizitatori pe perioada desfasurarii evenimentului.

Anul acesta, IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru Romania – Smart City. Smart City la IEAS vizeaza urmatoarele teme principale: Energie Inteligenta, Cladiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

In cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri, menite sa aduca un plus de dinamism conferin­telor traditionale. Peste 10 companii din domeniu vor sustine workshop-uri pe teme extinse, de la casa inteligenta si device-uri smart pana la transformatoare industriale. Acestea vor avea loc intr-un spatiu special amenajat in sala I.C.Bratianu, cu o capacitate de 50 de locuri pentru public.

Elementele de show din acest an, de care se vor bucura toti participantii la IEAS, vor fi din aria produselor smart – cititoare smart de carti de vizita, modalitati de acces smart, info-touch-uri, aplicatii smart, zona de relaxare speciala si multe alte surprize.

IEAS 2015 se va desfasura sub sloganul „Smart Event in a Smart City” si va fi evenimentul anului dedicat tehnologiilor si industriei. IEAS ramane partenerul de incredere pentru toti cei care activeaza in industria de echipamente electrice si automatizari.

Accesul la eveniment se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea in Palatul Parlamentului fiind E1/B3. Atat parcarea cat si accesul la eveniment sunt gratuite.

Programul de vizitare este:
08 -10 septembrie – 10:00 – 18:00
11 septembrie – 10:00 – 16:00

Va asteptam la IEAS 2015! 

DK EXPO –  Str. Slt. Virgil Stoianovici, Nr. 4, Sect. 1, Bucuresti
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro / www.ieas.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/07/28/ieas-international-electricautomation-show-8-11-septembrie-bucuresti-palatul-parlamentului/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.