«

»

TOP GEOCART: Echipamente si sisteme pentru masuratori industriale, geodezie, constructii

Share

Leica_DISTO_S910_deviceCu aproape 200 de ani de experienta, Leica Geosystems este pionier in dezvoltarea si productia de solutii profesionale pentru topografie. Specialistii nostri, extrem de motivati de dezvoltare, isi folosesc spiritul inovator pentru a transpune ideile in realitate. Produsele rezultate impresioneaza prin precizie, fiabilitate si robustete. De aceea, profesionistii din industrie au incredere in Leica Geosystems.

 

LEICA DISTOTM S910 – Masurati orice de oriunde cu ajutorul tehnologiei P2P

  • Prin Leica DISTOTM S910, Leica Geosystems introduce un nou standard, simplificand considerabil masuratorile zilnice. Cu Leica DISTOTM S910 puteti masura orice dintr-un punct, inregistrand in acelasi timp totul digital – ceea ce va simplifica substantial munca!
  • Echipat cu tehnologia P2P, Leica DISTOTM S910 revolutioneaza procesul de masurare folosind un telemetru laser portabil. Sistemul Smart Base integrat permite masuratori intre doua puncte dintr-o singura locatie, fiind cel mai versatil distomat laser de pe piata.
  • Cu sistemul inovativ X-Range Power Technology, Leica DISTOTM S910 repre­zinta tehnologia de masurare a viitorului. Atinge raze de pana la 300 m si garanteaza cea mai ridicata performanta, rapid si sigur, chiar si in conditii nefavo­rabile (luminozitate intensa etc). Raza si precizia sunt testate in conformitate cu ISO 16331-1.
  • Transferul in timp real al datelor – cu sau fara fotografii – din teren prin interfata WLAN catre un computer portabil, pentru a fi procesate cu ajutorul software-ului preferat, este un alt beneficiu al Leica DISTOTM S910.
  • De asemenea, Leica DISTOTM S910 permite salvarea punctelor masurate in fisiere de tip DXF, ca plan orizontal, fatada sau chiar date de tip 3D. Acest aspect fluidizeaza procesul de verificare a calitatii.

Leica Zeno 20 – Mai mult decat GPS 

  • Experienta in aer liber

Zeno 20 este robust si construit sa reziste. Este compact si usor, poate fi tinut intr-o singura mana, are ecran mare si indicele de rezistenta la praf si apa IP67. Oferind o experienta unica, Zeno 20 este gata de lucru cand sunteti si dumneavoastra. Doar il scoateti din cutie si puteti incepe.

  • gamtec

Depaseste limitele GNSS si creste productivitatea. Gamtec imbina doua echipamente de exceptie, Zeno 20 si DISTO™ S910, pentru a crea o solutie fara fir de masurare a offset-urilor, care ofera o crestere a securitatii muncii in teren si in acelasi timp garanteaza cea mai buna precizie.

  • Mai multe soft-uri

Alegand ca sistem de operare fie Android fie Windows Embedded Handheld, utilizatorii pot adauga aplicatiile favorite, cum ar fi Zeno Mobile, Zeno Field sau orice alt soft tert, pentru a simplifica fluxul de lucru si a mari flexibilitatea.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 117 – august 2015, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/01/top-geocart-echipamente-si-sisteme-pentru-masuratori-industriale-geodezie-constructii-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.