«

»

CONTRACTOR sparge linistea din sectorul constructiilor

Share

CONTRACTOR sparge linistea din sectorul constructiilor. Cel mai amplu forum al constructorilor, investitorilor, arhitectilor si inginerilor are loc la Bucuresti, pe 26 si 27 octombrie, la Radisson Blu Hotel.

logo contractorCONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference este un eveniment dedicat exemplelor de buna practică din industria constructiilor din Europa și prezentarii proiectelor majore de investitii din România avand patru categorii de interes: Sanatate, Educatie și Cultura, Rezidential și Comercial, Sector public urban.

Mari proiecte de investitii sunt prezentate din mai multe perspective, avand la baza trioul arhitect-constructor-investitor, comunicarea si consultarea permanenta pentru un mediu construit sustenabil.

Conferinta Internationala va reuni în cele doua zile de eveniment peste 250 de participanti, fiind dedicata constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, dezvoltatorilor de pe piata imobiliara, investitorilor din sectorul public și cel privat.

„CONTRACTOR aduce o abordare noua in conceptele de evenimente profesionale  din constructii, pornind de la convingerea ca stiinta asupra ceea ce conteaza cu adevarat si ce este de valoare in proiecte este diferita de la constructor, la investitor, la arhitect, la inginer. Prezenta editie a CONTRACTOR face posibila abordarea spatiului construit din punct de vedere al trioului arhitect, constructor, investitor si prezinta, in premiera, in sesiuni tematice distincte, alaturi de proiecte implementate, si proiecte planificate pentru constructie, in domeniile sanatate, educatie și cultura, rezidential și comercial, sector public urban.” Florin Mindirigiu, CEO ABplus Events, organizatorul CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference.

DSC_0218

Speakeri invitati din 10 tari si proiecte recente din Romania, la CONTRACTOR 2015

Speakeri invitati din 10 tari si Romania prezinta la CONTRACTOR editia 2015 proiecte de anvergura, recunoscute in competitii internationale, si proiecte planificate pentru implementare. Printre acestea se numara investitii recente din domeniul sanatatii precum Spitalul Polaris Medical din Cluj, Centrul medical SanConfind din Prahova, sau Legagy” (din domeniul Sanatate) si SKYLINE (din domeniul Educatie), proiecte al caror concept apartine Novelty AE, singurul birou de arhitectura din Romania care participa in finala celebrei competitii World Architecture Festival din Singapore. De asemenea, Desa Engineering Construction, companie activa atat in Romania cat si in Germania, Olanda, Belgia, Ucraina si Georgia, va prezenta proiectele sale recente.

Alaturi de contractori si investitori se regasesc cu prezentari in program arhitecti multipremiati la nivel international, cu proiecte din domeniul Culturii si Educatiei, domeniul Rezidential si Comercial si Sectorul public urban : arhitect Alberto VEIGA, castigatorul Premiului Mies van der Rohe Award 2015Estudio Barozzi Veiga, Spania; arhitect Diogo BURNAY, CVDB ARCHITECTOS, Portugalia; arhitect Alper AYTAC, AYTAÇ ARCHITECTS, Turcia; arhitect Javier PÉREZ HERRERAS, TALLER BÁSICO DE ARQUITECTURA, Spania; arhitect MATTHIAS BAUER, MBA/S Matthias Bauer Associates, Germania; arhitect Marianne LOOF, LEVS Architecten, Olanda.

IMG_7191

Liderii organizatiilor internationale din industria constructiilor, invitati ai editiilor precedente, considera CONTRACTOR o importanta experienta de comunicare cu constructorii: Daniel Tardy, Presedintele Confederatiei Internationale a Asociatiilor Contractorilor; Duccio Astaldi, Presedinte European International Contractors; Kevin Sheridan, Presedintele Asociatiei Europene a Inspectorilor si a Expertilor din Constructii – UK; Fernando Branco, Presedintele Asociatiei Europene a Inginerilor Constructori si Vicepresedintele Asociatiei Internationale pentru Poduri si Inginerie Structurala– Grecia; Dominique Lancrenon, Presedintele Consiliului European al Urbanistilor; Koen Coppenholle, Presedinte CEMBUREAU – Asociatia Europeana a Cimentului – Belgia.

CONTRACTOR reprezinta un prilej pentru comunitatea liderilor in constructii de a stabili noi colaborari in proiecte, companii importante la nivel national si international au apreciat experienta participarii la editiile precedente: ARUP (Romania), SKANSKA CONSTRUCTION ROMANIA, BOG’ART, POPP & ASOCIATII, LSG BUILDING SOLUTIONS ROMANIA, CON-A, OCTAGON, DAS ENGINEERING GRUP;  IAV (Islanda), SALINI IMPREGILO ( Italia); DAVID ENGINEERS (Israel); ÓBUDA GROUP (Ungaria); REINHOLD A. BACHER (Austria); ORLEN ASFALT SP. Z O.O. PLOCK – BUCHAREST SUBSIDIARY (Polonia); NIRAS FIRE SAFETY ENGINEERING (Danemarca), CÉH GROUP (Cehia).

www.constructii.contractor.com.ro

Contact presa:
Florentina Cojocaru
florentina.cojocaru@abplus.ro
M: 0740-117-598

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/26/contractor-sparge-linistea-din-sectorul-constructiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.