«

»

Cel mai mare spital privat de recuperare din tara, prezentat la CONTRACTOR 2015

Share

Spitalul Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare din tara, inaugurat in acest an, va fi prezentat la CONTRACTOR de arhitectul bihorean Ovidiu Benta. Prezentarea este realizata avand in vedere rolul arhitectului de integrator in proiecte, acesta reusind sa se substituie trio-ului arhitect-constructor-investitor, functie de situatia si complexitatea proiectului. La eveniment va participa si Tudor-Alexandru Socea, presedintele consiliului de administratie al Polaris Medical. Investitia familiei Socea in spitalul din localitatea Suceagu, judetul Cluj, se ridica la 10 milioane de euro, spitalul fiind dat in folosinta la inceputul acestui an. O parte din fondurile necesare investitiei au provenit din tranzactia prin care cei trei clujeni care au fondat EnergoBit in 1990, printre care si Ioan Socea, au cedat controlul companiei catre fondul de investitii polonez Innova Capital.

CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference reuneste pe 26 si 27 octombrie 2015, la Radisson Hotel Bucuresti, peste 250 de participanti, conferinta internationala fiind dedicata constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, investitorilor si dezvoltatorilor de pe piața imobiliara, investitori din sectorul public și cel privat. Conferinta are patru sectiuni tematice in cadrul carora sunt prezentate proiecte de investitii in constructii in domeniile: Sanatate, Educatie si Cultura, Rezidential si Comercial, Sector public urban. 

logo-contractor-

Cladirea Spitalului Polaris Medical, cea mai mare investitie greenfield de pe piata de servicii medicale din acest an, are o suprafata utila de 11.000 metri patrati, fiind amplasata in mijlocul unui spatiu verde generos ce se intinde pe 58.000 de metri patrati. Spitalul Polaris asigura servicii complete si integrate de recuperare medicala si detine si o baza de tratament de 700 metri patrati.

Spitalul Polaris Medical-CONTRACTOR

“Am hotarat sa demaram aceasta investitie din dorinta de a intoarce comunitatii valoarea adaugata generata din afacerile dezvoltate pana in prezent in energie. In Romania serviciile de recuperare medicala sunt deficitare. Pana acum s-a investit foarte mult in partea de diagnosticare si interventii chirurgicale dar etapa de recuperare a ramas neabordata chiar daca e foarte importanta in tot procesul de vindecare”, a precizat presedintele Consiliului de Administratie Polaris Medical, Tudor Socea, in momentul lansarii proiectului. Pentru asigurarea standardului dorit de calitate a serviciilor medicale, reprezentantii spitalului Polaris Medical au initiat colaborari cu spitale specializate din Elvetia, Franta, Austria si Germania, precum si cu Universitatile de Medicina si Farmacie din tara.

CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events, organizator profesionist cu o experienta de 18 ani in sectorul arhitecturii si constructiilor, si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, LAUD, GIS si RIFF.

Puteti obtine informatii despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR

Evenimentul sustinut de:
Partener oficial: Saint-Gobain
Sponsori: Hexadome Construct si Makroplast
Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/28/cel-mai-mare-spital-privat-de-recuperare-din-tara-prezentat-la-contractor-2015/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.