«

»

Freelo entertainment resort – indoor skydiving & indoor surf va fi prezentat la CONTRACTOR 2015

Share

logo-contractor-Proiectul „Freelo”, primul centru de agrement cu un concept unic in Romania si Europa de Est, va fi prezentat de arhitectul Razvan Barsan la conferinta internationala CONTRACTOR.

Untitled-3

In sesiunea plenara a conferintei, arhitectul va include in prezentarea sa detalii ce evidentiaza rolul de integrator in cazul proiectului inedit aflat in constructie in Bucuresti. „Freelo” reprezinta totodata un exemplu de bune practici si inspiratie in colaborarea si comunicarea in cadrul trio-ului arhitect-investitor-constructor. In realizarea proiectului sunt implicate peste 300 de persoane, iar valoarea investitiei este de peste 12 milioane de euro.

Untitled-2

Proiectul „Freelo” este primul complex de agrement din Romania si din Europa de Est care ofera atractii si experiente unice cum ar fi indoor skydiving & indoor surf si o zona de relaxare, o piscina semi-olimpica, spa, un restaurant gourmet, un hotel si o zona de video-proiectie outdoor.
Folosind tehnologii de ultima generatie, complexul va fi disponibil bucurestenilor atat vara, cat si iarna.

Untitled-1

CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference reuneste pe 26 si 27 octombrie 2015, la Radisson Hotel Bucuresti, peste 250 de participanti, conferinta internationala fiind dedicata constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, investitorilor si dezvoltatorilor de pe piaat imobiliara, investitorilor din sectorul public si cel privat. Conferinta are patru sectiuni tematice in cadrul carora sunt prezentate proiecte de investitii in constructii in domeniile: Sanatate, Educatie si Cultura, Rezidential si Comercial, Sector public urban.

CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, LAUD, GIS si RIFF.

Puteti obtine informatii despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro sau www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR

Eveniment sustinut de:
Partener oficial: Saint-Gobain
Sponsori: Hexadome Construct si Makroplast
Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/28/freelo-entertainment-resort-indoor-skydiving-indoor-surf-va-fi-prezentat-la-contractor-2015/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.