«

»

IEAS, International Electric & Automation Show: 8 – 11 septembrie 2015, Bucuresti, Palatul Parlamentului

Share

ieas-headerIn cateva zile se deschide IEAS 2015, expozitia de echipamente electrice si automatizari de la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Timp de 4 zile, la International Electric&Automation Show, se vor afla in centrul atentiei echipamente si tehnologii dedicate energiei electrice, automatizari industriale, tehnologii si aplicatii smart destinate oraselor si multe inovatii pentru industria din Romania.

Ajuns la editia cu numarul 11, evenimentul IEAS deschide seria expozitiilor din aceasta toamna si aduce in prim plan un concept inovativ pentru piata din Romania – conceptul Smart City, astfel IEAS devine un eveniment Smart pentru industrie.

Smart City este un concept foarte dinamic, un proces de transformare continua prin inovare tehnologica, urbanistica si manageriala, un concept ce inglobeaza elemente ce fac ca orasele sa raspunda rapid cerintelor noastre, ca locuitori. Un oras smart poate fi descris ca unul dotat cu urmatoarele atribute: cladiri inteligente, mobilitate inteligenta, infrastructura inteligenta, tehnologie inteligenta, energie inteligenta, cetateni inteligenti, management si educatie inteligente.

Am ales sa definim conceptul sub aceste atribute ce sunt in stransa legatura cu tehnologiile si industriile pe care evenimentul IEAS le abordeaza. Editia din acest an isi propune constientizarea conceptului de Smart City si promovarea tehnologiilor inteligente.

Aproximativ 95 de companii din industia de echipamente electrice si automatizari vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din tari precum: Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia si Ungaria. Anul acesta IEAS s-a bucurat de o promovare constanta catre companiile din Europa prin intermediul partenerilor sai. Companiile straine sunt interesate sa isi deschida filiale in Romania si sa isi gaseasca distribuitori si parteneri de incredere, acestea sunt atrase de perspectivele bune de dezvoltare din ultimii 2 ani.

Editia curenta aduce un numar mai mare de producatori locali care isi prezinta echipamentele alaturi de numeroase produse si servicii de import. in continuare dominanta majora o reprezinta importul de solutii si echipamente. Printre noutatile acestui an amintim aplicatiile inovative dedicate oraselor, management-ului de trafic, automobile electrice, iluminatului inteligent, tehnologii fara fir pentru o mobilitate crescuta, sisteme de automatizare industriala, contoarele inteligente, cabluri rezistente in mediile extreme si multe altele. Industria actuala pune accentul pe eficienta energetica si pe solutiile si metodele de combatere a poluarii.

Evenimentul IEAS este un eveniment complex ce imbina zona de expunere cu zona de conferinte, demonstratii si workshop-uri, dar si cu elemente de show. in acest fel timpul petrecut in cadrul evenimentului devine unul placut, presarat cu evenimente de business.

La Palatul Parlamentului este amenajata o zona speciala dedicata workshop-urilor, in sala I.C.Bratianu, aici peste 10 companii vor prezenta probleme si solutii pentru industrie, ingloband solutii smart pentru afaceri, solutii urbane pentru mangement si infrastructura, iluminat smart, dar si tehnologii pentru celule de medie tensiune si solutii pentru transformatoarele de putere.

De asemenea, in prima zi a evenimentului va avea loc conferinta cu numele „Bucuresti pe ruta Smart City” aceasta conferinta plaseaza Bucurestiul pe ruta smart si realizeaza un studiu de caz avand urmatoarele subiecte in discutie: „Proiecte Smart in Municipiul Bucuresti: Centrul de Management Integrat pentru Situatii de Urgenta / Calea Victoriei – un spatiu pentru biciclisti si pietoni” alaturi de proiectele smart realizate deja in urmatoarele orase din lume: Ierusalim si Bueno Aires, Hamburg si Londra. Conferinta va avea loc in sala Nicolae Balcescu a Palatului Parlamentului si va incepe la ora 11:00.

IEAS 2015 se va desfasura sub sloganul „Smart Event in a Smart City” si va fi evenimentul anului dedicat tehnologiilor si industriei. IEAS ramane partenerul de incredere pentru toti cei care activeaza in industria de echipamente electrice si automatizari.

Informatii acces: Deschiderea oficiala a evenimentului IEAS are loc in data de 08 Septembrie la orele 10:00, accesul este liber, iar programul este de la orele 10:00 pana la 18:00 de marti pana joi, iar vineri de la orele 10:00 pana la 16:00. Accesul auto si pietonal in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.

Va asteptam la editia a XI-a a IEAS! Smart event in a Smart City!

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/28/ieas-international-electricautomation-show-8-11-septembrie-2015-bucuresti-palatul-parlamentului/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.